Kiki Jansen

Kiki Jansen is een commerciële professional met passie voor retail & consumenten dienstverlening. Ze is gespecialiseerd in data-analyse, het optimaliseren van de customer journey en het ondersteunen van organisaties bij hun digitale transformatie in het complexe IT-landschap van hedendag. In haar projecten heeft ze ervaring opgedaan met artificial intelligence, data visualisatie, conversie-optimalisatie, testmanagement en unified commerce. Daarnaast is Kiki gewend om te werken binnen een agile/SCRUM-werkomgeving.

Ze wordt erg enthousiast van een snelle dynamische omgeving. Haar marketing skills, verkregen uit haar studie, worden versterkt door haar praktische data-analyse skills die ze heeft aangeleerd bij CGI, een hotel service platform en een mediabedrijf. Kiki blijft up to date met de laatste data-ontwikkelingen, projectmanagement- en testmanagementvaardigheden via cursussen en webinars. In teams is Kiki een sociaal, proactief en ambitieus persoon, die door interdisciplinaire kennis actief weet bij te dragen aan de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.

From this author

This is how you successfully apply Artificial Intelligence (AI) in operational business processes!

April 4, 2022 It has probably not escaped your notice that a Digital Transformation (DT) is taking place. A true fourth industrial revolution, or in other words a major and fundamental change in our business processes and how we use technology worldwide. Emerging technologies are driving this revolution. These ...