Gamyba

Resource center

Kito lygio gamybos organizavimo programinė įranga, padėsianti jums realizuoti pelningesnių, supaprastintų ir į klientus orientuotų operacijų potencialą.

Annette Trenz

Kaip išmaniosios gamyklos gali užtikrinti tvarią gamybą

lapkričio 18, 2021 The growing global pressure from government, financial institutions and consumers will soon make sustainability mandatory, pushing it higher on the C-suite agenda. For manufacturers, this means weaving sustainability into the very fabric of their DNA. It

Annette Trenz

Žalioji gamyba: rekomendacijos Jūsų kelionės tvarumo link pradžiai

lapkričio 2, 2021 Gamintojų tvarumas gali ne tik padidinti jų investicinį patrauklumą ir pagražinti finansinę ataskaitą: jis sparčiai tampa būtinu prekės ženklo reputacijai bei planetos ateičiai.

CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) atidarė naują globalų inovacijų centrą, skirtą Industry 4.0 standarto diegimui, pačiame Prancūzijos Oksitanijos regiono centre - Tulūzoje. Naujasis centras papildys globalų CGI inovacijų centrų tinklą Prancūzijoje, kuriame jau yra skaitmeninės transformacijos centras Montpeljė, komercijos ir...

Viso gamybos proceso skaidrumas, išsami kokybės valdymo sistema, tvarumas – tai pagrindinės IFS Gamybos (angl. „IFS Manufacturing“) savybės, kurios suteikia pilną produkto kontrolę ir garantuoja kokybę kiekviename gamybos proceso etape.

2020 metais atlikome 175 interviu su savo klientais: jų įmonių vadovais arba sprendimus priimančiais asmenimis iš gamybos sektorių. Visi jie pabrėžė siekį tapti skaitmenine organizacija bei atitikti klientų lūkesčius.

Tai naujos eros gamybos sektoriuje pradžia. Industry 4.0 kartu su naujomis technologijomis suteikia verslui naujas galimybes – gamybos įmonė prijungiama prie skaitmeninių technologijų, tampa tvari ir integruota į verslo sektoriaus ekosistemą. Tai neribotos galimybės.