Cybersecurity

Resource center

With the help of Ukrainian testers, Ukrainian children can now learn about cybersecurity while playing the Spoofy game

Padedant mūsų testuotojoms iš Ukrainos, Ukrainos vaikai jau gali žaisti kibernetinio saugumo žaidimą „Spoofy“

Tai naujos eros gamybos sektoriuje pradžia. Industry 4.0 kartu su naujomis technologijomis suteikia verslui naujas galimybes – gamybos įmonė prijungiama prie skaitmeninių technologijų, tampa tvari ir integruota į verslo sektoriaus ekosistemą. Tai neribotos galimybės.

Puikiai išmanome gamybos verslo specifiką ir turime didelę technologijų pritaikymo patirtį, todėl galime padėti Jums siekti strateginių verslo tikslų, pagerinti verslo procesus, padidinti produktyvumą bei sumažinti veiklos kaštus.

2020 m. apklausėme 1447 verslo ir IT vadovų iš bankininkystės, komunikacijos, viešojo, sveikatos ir gyveybės mokslų, draudimo, pramonės, naftos, mažmeninės prekybos ir paslaugų, transporto ir logistikos, energijos ir paslaugų verslo sektorių. 2020 m. pasaulinio CGI klientų tyrimo santraukoje rasite svarbiausias...