Kalbiname kolegę Ingą, kuri dirba Turto valdymo sprendimų padalinyje. Ji pasakoja apie savo karjeros kelio vingius nuo istorijos iki IT.

Inga susidomėjo IT ir atrado savo gebėjimus šioje srityje dirbdama viešojo sektoriaus institucijoje, kuri subūrė darbo grupę informacinės sistemos kūrimui. Inga pateikė vertingus pasiūlymus ir aprašė sistemos funkcinius reikalavimus. Pirma patirtis su informacinėmis sistemomis paskatino dar didesnį susidomėjimą šia sritimi. Ingai teko aktyviai prisidėti prie elektroninių dokumentų standarto kūrimo Lietuvoje (ADOC), kuruoti kitus svarbius IS vystymo projektus. Dirbdama su IT projektais Inga taip pat pradėjo gilintis projektų valdymo specifiką, baigė studijas ir apgynė disertaciją.

Domimės kokia Ingos darbo diena. Ji šypsosi ir atsako, kad kiekviena diena skirtinga – tai priklauso nuo projekto apimties ir iššūkių, suburtos komandos. Ji pripažįsta, kad jos darbe nėra vietos monotonijai – tai dinamiška ir nenuobodi veikla, su kiekvienu nauju projektu keičiasi klientas, komanda, verslo sektorius.

Inga džiaugiasi draugiška atmosfera darbe, puikiu kolektyvu, galimybėmis išbandyti save įvairiose srityse, mokytis ir dirbti su ekspertais iš 40 pasaulio šalių, kuriose veikia CGI. Domimės, kas labiausiai įsiminė per jos darbo CGI metus. Vienas įsimintiniausių įvykių CGI – jos pirmas vasaros renginys su kolegomis iš Lenkijos, kuriuo metu galima buvo suvokti įmonės veiklos mastą ir tarptautiškumą.

Dėkojame Ingai už pasidalijimą ir linkime sėkmės!

About this author

Inga Petraviciute

Inga Petraviciute

Since 2017 works in CGI’s operations across Poland, Lithuania, Latvia and Estonia. Experienced and certified (Prince2, PMI Agile) program and project management professional with a demonstrated history of working in the Information Technology industry.