Melburnas, Australija, gruodžio 14, 2021

CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) pranešė, kad jos dukterinė įmonė CGI Technology and Solutions Australia Pty Limited pasirašė sutartį, pagal kurią įsigis Melburne įsikūrusią technologinių konsultacijų ir sistemų integravimo įmonę Unico. Sandorį dar turi patvirtinti Australijos užsienio investicijų priežiūros taryba, o jo sudarymas numatytas kitą ketvirtį.

Įsigijimas padidins CGI pėdsaką Australijoje, o ypač Melburno rinkoje, bei pagrindinėse industrijose - ryšių, vyriausybės, komunalinių paslaugų ir finansinių paslaugų srityse.

Kartu su 1984 m. įkurta Unico prie CGI prisijungs ir 160 joje Unico dirbančių profesionalų iš Melburno. Komanda bus sujungta su Australijoje jau veikiančia CGI įmone - JK ir Australijos strateginio verslo padalinio dalimi.

„Nekantraujame pasveikinti Unico, tapus CGI šeimos dalimi“, kalbėjo Tara McGeehan, CGI JK ir Australijos verslo padalinio prezidentė. „Nuo pat pirmųjų diskusijų buvo akivaizdu, kad abi organizacijas vienija panašios vertybės ir gebėjimai, tad tikime, kad tai ženkliai pagreitins sėkmingą mūsų integraciją. Čia, JK ir Australijos padalinyje, didžiuojamės, kad esame atsakingas verslas, sėkmingai vykdantis sudėtingas ir visapusiškas užduotis, o Unico požiūris yra labai panašus. Džiaugiamės, kad savo patirtį sujungdami su inovacijomis, galėsime dar labiau sustiprinti savo poziciją Australijos rinkoje“.

Susijungimas bei neseniai įvykęs CGI Kosmoso, gynybos ir žvalgybos centro atidarymas Adelaidėje sustiprins ir paspartins CGI pozicijos Australijoje augimą ir padės tapti lyderiaujančia įmone, teikiančia saugias ir prisitaikančias end-to-end paslaugas, tarp kurių verslo ir strateginės IT konsultacijos, sistemų integravimas, valdomos paslaugos ir su intelektine nuosavybe susiję verslo sprendimai.

Apie CGI

1976 m. įkurta CGI yra viena didžiausių nepriklausomų IT ir verslo konsultacijų paslaugas teikiančių įmonių pasaulyje. 80 tūkst. profesionalių ir didelę patirtį sukaupusių konsultantų teikia visapusiškas (end-to-end) paslaugas visame pasaulyje: nuo strateginių IT ir verslo konsultacijų iki sistemų integravimo, IT ir verslo procesų valdymo paslaugų ir intelektinės nuosavybės sprendimų. Pasitelkdama pasaulinį kompetencijų tinklą ir vietinių santykių modelį, CGI dirba klientų veiklos vietose ir padeda jiems skaitmeniniu būdu transformuoti savo organizacijas bei padidinti investicijų grąžą. Metinės 2021 metų įmonių grupės pajamos viršijo 12,13 mlrd. Kanados dolerių, o CGI akcijomis yra prekiaujama Toronto TSX (GIB.A) ir Niujorko NYSE (GIB) vertybinių popierių biržose. Daugiau informacijos cgi.com.

Investuotojams

Kevin Linder

Vyresnysis viceprezidentas, Finansai ir iždas

kevin.linder@cgi.com

+1-905-973-8363

Žiniasklaidai

Paul Butler

Išorinės komunikacijos vadovas

p.butler@cgi.com