MONTRÉAL, rugpjūčio 5, 2021

CGI (TSX: GIB.A) (NYSE: GIB) pratęsė ilgalaikę partnerystę darbo užmokesčio paslaugų srityje su Kvebeko provincijoje įkurta Desjardin, viena iš didžiausių finansinių paslaugų įmonių Šiaurės Amerikoje. Naujos 10 metų bendradarbiavimo sutarties vertė siekia 500 milijonų Kanados dolerių. Nuo 1997 metų CGI bendradarbiauja su Desjardins ir vysto jos žmogiškojo kapitalo valdymo sprendimus tiek Kvebeko provincijoje, tiek visoje šalyje. 

Pagal naują sutartį CGI administruos Desjardins darbo užmokesčio paslaugų centrą, užtikrindama jo veiklos tęstinumą, prižiūrėdama IT infrastruktūrą ir klientų aptarnavimo paslaugas. Pasitelkdama CGI verslo sprendimus ir ekspertų patirtį Desjardins ir toliau gauti auštos kokybės, patikimas ir saugias paslaugas.

„Pratęsdami šią strateginę partnerystę pasitikime CGI ir puoselėjame mūsų bendrą įsipareigojimą teikti 378 tūkstančių mūsų klientų darbo užmokesčio ir kitas susijusias paslaugas pagal jų besikeičiančius verslo poreikius,“ –  sakė Jean-Yves Bourgeois, Desjardins verslo paslaugų viceprezidentas.

„Džiaugiamės galėdami tęsti savo partnerystę su Desjardins dar 10 metų ir prisidėti prie jos vykstančio skaitmenizavimo ir verslo augimo,“ – sakė Michael Godin, CGI vyr. viceprezidentas. „Mūsų ilgalaikio bendradarbiavimo dėka mes detaliai supratome Desjardins verslo specifiką, iššūkius ir tikslus – šios žinios, o taip pat mūsų ekspertų patirtis teikiant IT ir verslo procesų paslaugas padeda sukurti Desjardins tokius sprendimus ir suteikti reikalingą pagalbą išlikti lydere labai konkurencingoje darbo užmokesčio paslaugų rinkoje.“

Apie CGI

1976 m. įkurta „CGI“ grupė yra viena iš didžiausių nepriklausomų informacinių technologijų ir verslo procesų paslaugų įmonių pasaulyje. Remdamiesi įžvalgomis ir sėkminga patirtimi mūsų 77 000 konsultantų ir profesionalų visame pasaulyje teikia visapusiškas paslaugas nuo strateginių IT ir verslo konsultacijų iki sistemų integravimo, valdomųjų IT ir verslo procesų paslaugų bei intelektinės nuosavybės sprendimų. Pasitelkdama pasaulinių kompetencijų tinklą CGI dirba klientų veiklos vietose ir padeda jiems skaitmeniškai transformuoti savo organizacijas bei didinti investicijų grąžą. Įmonių grupės 2020 metinės pajamos viršija 12,16 mlrd. Kanados dolerių, CGI akcijomis yra prekiaujama Toronto TSX (GIB.A) ir Niujorko NYSE (GIB) akcijų biržose. Daugiau informacijos cgi.com.

Šaltinis CGI Inc.

Daugiau informacijos:

Investuotojams
Maher Yaghi
Viceprezidentas ryšiams su investuotojais
maher.yaghi@cgi.com
+1 514-415-3651

Žiniasklaidai
Emilie Proulx
Atstovė žiniasklaidai ir viešųjų ryšių vadovė
emilie.proulx@cgi.com
+1 514-206-2851