Banking and capital markets

Žiniasklaidos centras

CGI ir OP Financial Group pasirašė partnerystės sutartį, pagal kurią įsipareigoja išplėsti 2013 m. pradėtą ilgalaikį bendradarbiavimą taikomųjų programų kūrimo ir valdymo srityje. CGI bus atsakinga už OP Finacial Group skaitmeninių draudimo paslaugų kūrimą ir diegimą.

Trys organizacinių gebėjimų pramonės lyderiai turės padėti peržvelgti verslo iššūkius, kuriuos sukelia COVID-19

Dėl pandemijos Kanados piliečiai ir įmonės susidūrė su ekonominiais sunkumais. Kanados finansų ministerija kreipėsi į bankus ir finansines institucijas, skatindama juos lanksčiau reaguoti į sunkumus, klientams vykdant jų finansinius įsipareigojimus. Specialiosios Vyriausybės verslo skatinimo programos padidino poreikį naudotis bankų paslaugomis.

Andy Schmidt

Embracing new ways of working in financial services

balandžio 17, 2020 Although the approaches to dealing with the COVID-19 pandemic vary by country, as governments and businesses come to grips with it, one thing is imperative: we will get through this.

The question is how, when disruptions in day-to-day life and...

For the seventh consecutive year, CGI is a proud sponsor of The Global Treasurer’s Transaction Banking Survey, which offers critical insight into the corporate-to-bank relationship.

Jerry Norton

Modernizing the bank: A look at key strategies and technologies

lapkričio 16, 2018 Modernization affects all aspects of a bank, not just the bank’s IT management and spend. It changes a bank’s organization, customer interactions, culture, and products and services. Banks spend, on average, 7% of their revenue on IT, which is higher...