CGI prezidentas ir CEO dalyvavo leidinio Fortune interviu po to, kai CGI buvo pripažinta viena iš 100 geriausių globalių užsakomųjų paslaugų įmonių sąrašą ir buvo nominuota už „ilgametį profesionalumą“

Šiuolaikiniame verslo pasaulyje organizacijos, kurios užmezgė stiprias užsakomųjų paslaugų partnerystes, ne tik sėkmingai išsilaiko rinkoje, bet tokiu būdų mažindamos operacines išlaidas pagerina savo verslo judumą ir atsparumą.

Fortune.com portale paskelbtame straipsnyje „Naujas užsakomųjų paslaugų vaidmuo įmonių skaitmeninėje transformacijoje“ (Outsourcing’s new role in digital transformations) George Schindler pastebi, kad „užsakomąsias paslaugas“ CGI dažniau vadina valdomosiomis paslaugomis (managed services). 

„Šiuo atveju mums nereikia nieko perkelti iš kliento organizacijos,“ – teigia jis – „mes tiesiog prisidedame prie kliento specialistų darbo, analizuodami ir atnaujindami verslo procesus ir technologinius sprendimus, informacines sistemas ir programinę įranga. Tokiu būdu mes padedame savo klientams optimizuoti jų veiklą ir sėkmingai siekti IT ir verslo tikslų.“ 

Straipsnyje rašoma, kad partnerystės, kurios išplečia vidinius įmonių IT pajėgumus, yra vertingesnės nei bet kada. Pavyzdžiui, tokie partneriai suteikia galimybę naudotis techninėmis žiniomis, patirtimi ir pritaikomomis įžvalgomis iš ankstesnių panašių projektų. 

„Patikimas užsakomųjų paslaugų partneris pritaiko geriausias praktikas tiek technologijų srityje, tiek kituose verslo sektoriuose,“ – pastebi G. Schindler. 

Šis straipsnis buvo išleistas Fortune, nes Tarptautinė užsakomųjų paslaugų profesionalų asociacija įtraukė CGI į 100 geriausių 2021 m. globalių užsakomųjų paslaugų įmonių sąrašą. CGI pripažinta šio sąrašo lydere, kurią jau 15 metų pripažįsta geriausi pasaulyje užsakomųjų paslaugų teikėjai, patarėjai ir konsultantai. CGI reitinguojama šiame sąraše jau 15 metų.

CGI teikiamos IT valdomosios paslaugos yra ypatingai svarbios klientams COVID-19 pandemijos metu, tačiau, manoma, kad jos išliks paklausios ir pasibaigus pandemijai. Šiame straipsnyje George Schindler pasakoja mūsų kliento sėkmės istoriją – pandemijos metu mažmeninės prekybos įmonė per vieną mėnesį 60% padidino savo užsakymų internetu apimtį ir pritraukė apie 4 milijonus naujų klientų. Įmonė pasiekė tokį augimą dėl savo ilgalaikės partnerystės su CGI, kuri prižiūri šio kliento elektroninės komercijos sprendimus ir operacijas jau daugiau nei 10 metų .

George Schindler paminėjo ir kitą klientą – didelę finansinių paslaugų įmonę Europoje, kuri išplėtė sutarties apimtį su CGI, kuri nuo šiol užtikrina šio kliento kibernetinį saugumą, rūpinasi IT infrastruktūra, klientų aptarnavimo paslaugomis, duomenų analitika, vysto pažangias programėles šios įmonės klientams ir darbuotojams. 

„Nuo šiol IT tapo organizacijų verslo transformacijos dalimi,“ – teigia G. Schindler.

CGI buvo aukštai įvertinta 100 geriausių globalių užsakomųjų paslaugų įmonių reitinge už „ilgametį profesionalumą“, įmonė taip pat buvo aukštai įvertinta kitose 5 All stars kategorijose (gavo aukštą balą kiekvienoje kategorijoje): Top Customer References, Top Awards & Certifications, Top Programs for Innovation, Top Programs for CSR (įmonės socialinė atsakomybė), Information/Communications Technology and Industry-Specific Services. CGI yra viena iš nedaugelio įmonių, kurios gauna aukštą įvertinimą visose kategorijose.