Feirfakse, JAV, gegužės 11, 2021

Pavaldi JAV gynybos departamentui gynybos žvalgybos agentūra (DIA) pasirinko CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) partnere Organizacijų informacinių technologijų sprendimų (SITE III) vystymui pagal IDIQ sutartį. Vykdydama šią sutartį CGI diegs kritinės IT infrastruktūros sprendimus  pagal įslaptintų ir atvirų programų reikalavimus DIA ir nacionalinės geokosminės žvalgybos agentūros (NGA) saugumo padaliniuose. SITE III yra vienas iš didžiausių gynybos ir žvalgybos sektorių IT projektų, kuris truks 10 metų, o  numatytų projekto paslaugų vertė siekia 12,6 milijardų dolerių.

Naudodamasi savo patirtimi inovatyvių IT sprendimų kūrimo srityje CGI patobulins DIA informacinių sistemų integracijas ir informacijos saugumo užtikrinimą. Šiam tikslui CGI pasitelks technologijų ir taikomųjų programų valdymo, sistemų integracijų ir vystymo, verslo procesų valdymo geriausias praktikas ir sprendimus. CGI užtikrins geriausių praktikų ir techninių sprendimų bei valdomųjų paslaugų taikymą pagal DIA poreikius.

„Mes nekantraujame plėsti bendradarbiavimą su DIA ir teikti kritiškai svarbius JAV nacionaliniam saugumui IT paslaugas,“–  sako Stephanie Mango, CGI Federal padalinio prezidentas. „Dėl savo puikiai įvertintos patirties kuriant ir modernizuojant kritiškai svarbius IT sprendimus gynybos ir žvalgybos sektoriaus organizacijoms esame žinomi ir pripažinti šio sektoriaus partneriai, kurie gali sėkmingai įgyvendinti sudėtingus, lanksčius IT sprendimus pagal SITE III sutarties ir žvalgybos organizacijų reikalavimus.“

Apie CGI Federal

CGI Federal Inc. yra CGI Inc. dukterinė įmonė, kuri bendradarbiauja su federalinėmis įstaigomis ir įgyvendina sprendimus reikalingus jų gynybos, žvalgybos, sveikatos priežiūros ir civilinėms misijoms.

1976 m. įkurta „CGI“ grupė yra viena iš didžiausių nepriklausomų informacinių technologijų ir verslo procesų paslaugų įmonių pasaulyje. Remdamiesi įžvalgomis ir sėkminga patirtimi mūsų 77 000 konsultantų ir profesionalų visame pasaulyje teikia visapusiškas paslaugas nuo strateginių IT ir verslo konsultacijų iki sistemų integravimo, valdomųjų IT ir verslo procesų paslaugų bei intelektinės nuosavybės sprendimų. Pasitelkdama pasaulinių kompetencijų tinklą CGI dirba klientų veiklos vietose ir padeda jiems skaitmeniškai transformuoti savo organizacijas bei didinti investicijų grąžą. Įmonių grupės 2020 metinės pajamos viršija 12,16 mlrd. Kanados dolerių, CGI akcijomis yra prekiaujama Toronto TSX (GIB.A) ir Niujorko NYSE (GIB) akcijų biržose. Daugiau informacijos cgi.com.

Šaltinis CGI Inc.

Daugiau informacijos:

Investuotojams
Maher Yaghi
Viceprezidentas ryšiams su investuotojais
maher.yaghi@cgi.com
+1 514-415-3651

Žiniasklaidai
Mercedes Marx
Viešųjų ryšių vadovė
mercedes.marx@cgifederal.com
+1 571-334-2344