Feirfakse, JAV, gegužės 20, 2021

Mičigano valstija pasirinko CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) savo partnere transformuodama organizacijos išteklių planavimo sistemą (ERP), kuri yra SIGMA (Statewide Integrated Governmental Management Applications) taikomųjų programų rinkinio dalis. CGI modernizuoja SIGMA, diegdama savo sprendimą CGI Advantage, pritaikytą mobiliems įrenginiams integruotą ERP platformą, kuri talpinama ir valdoma CGI Advantage Cloud. Pagal pasirašytą bendradarbiavimo sutartį CGI SIGMA pavers intuityvia ir pritaikyta mobiliems įrenginiams platforma, įdiegs pažangią analitiką, kuri padės priimti duomenimis grįstus sprendimus.  

„Kartu su atsidavusiais savo darbui ir puikiai išmanančiais savo sritį CGI ekspertais ir toliau vystysime SIGMA sprendimą, transformuodami vyriausybines įstaigas ir mažindami išlaidas,“– sako Ruth Schwartz, Mičigano valstijos atstovė. „CGI ne tik įdiegė labai veiksmingą CGI Advantage platformą, bet ir toliau pasitelkdama savo patirtį viešajame sektoriuje diegia inovacijas ir skatina suinteresuotųjų pusių ir klientų bendradarbiavimą šiame sektoriuje.“

Siekdama užtikrinti vyriausybinėms įstaigoms keliamų reikalavimų laikymąsi mažinti operacines rizikas ir išlaidas CGI panaudojo savo CGI Advantage sprendimą. Šio sprendimo funkcionalumas buvo ir anksčiau patikrintas užtikrinant paslaugas šimtams tūkstančių vyriausybinių įstaigų vartotojų ir kitoms suinteresuotoms šalims. CGI įdiegė SIGMA pakeisdama sudėtingas ir skirtingas sistemas į vieną visapusišką sprendimą apskaitai, finansų ataskaitoms, viešiesiems pirkimams, veiklos biudžeto sudarymui, išlaidų paskirstymui, skolų valdymui, turto ir atsargų valdymui bei darbuotojų laiko apskaitai, atostogoms ir užduočių paskirstymui. Ši viena platforma pakeitė daugiau nei 60 pasenusių informacinių sistemų (iš kurių kai kurios buvo net 25 metų senumo)  ir įvairias kitas taikomąsias programas, naudojamas įvairių vyriausybinių organizacijų.

SIGMA platforma dabar naudojasi apie 50,000 viešojo sektoriaus darbuotojų ir 200,000 paslaugų teikėjų. Kiekvieną mėnesį SIGMA platformoje generuojama apie 600,000 mokėjimų, kurių bendra vertė virš 5.2 milijardų JAV dolerių.

„Mes ir toliau stipriname bendradarbiavimą su Mičigano valstija, tobulindami ir vystydami jos informacinę sistemą, kurioje teikiamoms paslaugoms keliami aukšti skaidrumo ir atskaitomybės reikalavimai,“– sako Tim Hurlebaus, CGI JAV privačių ir viešojo sektoriaus įmonių padalinio prezidentas. „Didžiuojamės galėdami prisidėti prie vykstančios Mičigano valstijos biudžetavimo, finansų ir viešųjų pirkimų sistemų transformacijos bei prie šiuolaikinių, orientuotų į piliečius valstybinių institucijų kūrimo.“

Apie CGI

1976 m. įkurta „CGI“ grupė yra viena iš didžiausių nepriklausomų informacinių technologijų ir verslo procesų paslaugų įmonių pasaulyje. Remdamiesi įžvalgomis ir sėkminga patirtimi mūsų 77 000 konsultantų ir profesionalų visame pasaulyje teikia visapusiškas paslaugas nuo strateginių IT ir verslo konsultacijų iki sistemų integravimo, valdomųjų IT ir verslo procesų paslaugų bei intelektinės nuosavybės sprendimų. Pasitelkdama pasaulinių kompetencijų tinklą CGI dirba klientų veiklos vietose ir padeda jiems skaitmeniškai transformuoti savo organizacijas bei didinti investicijų grąžą. Įmonių grupės 2020 metinės pajamos viršija 12,16 mlrd. Kanados dolerių, CGI akcijomis yra prekiaujama Toronto TSX (GIB.A) ir Niujorko NYSE (GIB) akcijų biržose. Daugiau informacijos cgi.com.

Šaltinis CGI Inc.

Daugiau informacijos:

Investuotojams
Maher Yaghi
Viceprezidentas ryšiams su investuotojais
maher.yaghi@cgi.com
+1 514-415-3651

Žiniasklaidai
Alison Hallett
Viceprezidentė komunikacijai
alison.hallett@cgi.com
+1 703-267-5915