Paryžiuje, Vasario 1, 2021

CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) pasirašė 10 metų valdomų IT paslaugų sutartį su  FashionCube grupe, kuri jungia 6 didžiausius mados prekės ženklus Europoje. Pagal šią sutartį CGI administruos ir optimizuos visas FashionCube IT paslaugas, didins prekės ženklų sinergiją ir rūpinsis jų skaitmenine transformacija. Sutarties vertė yra 96 milijonai eurų.

FashionCube jungia 6 mados prekės ženklus: Pimkie, Jules, Bizzbee, Orsay, Grain de Malice ir Rouge Gorge. Ši, 2017 metais sukurta, mados ekosistema leidžia kiekvienam prekės ženklui dalintis savo ištekliais, patirtimi, inovacijomis ir tokiu būdu kurti didesnę pridėtinę vertę. FashionCube siekia transformuoti ekosistemai priklausančius prekės ženklus ir atitikti "Positive Impact Fashion" reikalavimus.

„Aprangos sektorius susiduria su didžiuliais pokyčiais,“ – sako Jean-Christophe Garbino, FashionCube CEO. „Norėdami tinkamai į juos reaguoti nusprendėme transformuoti mūsų prekės ženklus ir sukurti naują verslo modelį, kuris teigiamai paveiktų mados industriją. Tikimės, kad pasiekti šiuos ambicingus tikslus padės CGI patirtis, pažangių technologijų taikymas ir puikus valdomųjų IT paslaugų administravimas. Puikiai žinome apie aukštą CGI ekspertų kompetenciją ir jų įsitraukimą.“ 

FashionCube patikėjo CGI valdyti visas savo IT procesus: klientų aptarnavimą, taikomųjų programų priežiūrą ir atnaujinimą, operacijų ir infrastruktūros modernizavimą.

Planuojama, kad 61 FashionCube prekės ženklų darbuotojai prisijungs prie CGI padalinių 4 šalyse (Prancūzijoje, Vokietijoje, Ispanijoje ir Lenkijoje). Pagal partnerystės sutartį taip pat numatyta, kad per artimiausius 3 metus CGI sukurs reikalingas FashionCube informacines sistemas.

Tai puikus CGI valdomųjų paslaugų administravimo įvertinimas. Per visą partnerystės sutarties laikotarpį CGI planuoja pasiekti šiuos tikslus:  

  • Pagerinti paslaugų kokybę
  • Padidinti IT sinergijas
  • Pagreitinti pagrindinius transformacijos projektus
  • Padidinti paslaugų pridėtinę vertę

„Didžiuojuosi kliento pasitikėjimu, kad FashionCube mus pasirinko esminiu partneriu,“ – sako Daniel Lecerf, CGI Hauts-de-France regiono ir pasaulinio komercijos ir paslaugų vartotojams kompetencijos centro vyriausiasis viceprezidentas. „Mūsų žinomas veiklos valdymo meistriškumas, patirtis prekybos paslaugų vartotojams verslo sektoriuose, didelis paslaugų spektras – visa tai labai svarbu FashionCube, siekiant kurti pridėtinę vertę. Be to, mums tikrai malonu pasisveikinti su 61 nauju kolega, iš kurių 40 prisijungia prie mūsų komandų Lilyje. Šie nauji CGI darbuotojai turės puikias galimybes siekti karjeros mūsų įmonėje, kuri turi panašią į FashionCube verslo kultūrą.“

Apie CGI

1976 m. įkurta „CGI“ grupė yra viena iš didžiausių nepriklausomų informacinių technologijų ir verslo procesų paslaugų įmonių pasaulyje. Remdamiesi įžvalgomis ir sėkminga patirtimi padedame savo klientams padidinti investicijų grąžą.

Veikdami iš 400 biurų visame pasaulyje ir pasitelkdami savo tarptautinę patirtį glaudžiai bendradarbiaujame su klientais 21 verslo sektoriuje ir teikiame visapusiškas aukštos kokybės IT ir verslo konsultavimo paslaugas. Įmonių grupės 2020 metinės pajamos viršija 12,16 mlrd. Kanados dolerių, CGI akcijomis yra prekiaujama Toronto TSX (GIB.A) ir Niujorko NYSE (GIB) akcijų biržose.