Monrealis, Kvebekas, lapkričio 8, 2023

šiandien CGI (NYSE: GIB) (TXS: GIB.A) paskelbė apie įmonės bendradarbiavimo su „Google“ plėtrą, siekiant skatinti inovacijų kūrimą, atsakingai naudojant dirbtinio intelekto (DI) technologijas. Ši partnerystė padės klientams paspartinti jų industrijai pritaikytų naujo generatyvinio DI naudojimo būdų vertės kūrimą. Sutartyje taip pat numatyta, kad siekiant išplėsti „CGI PulseAI™“ sprendimo galimybes, CGI į pagalbą pasitelks ir „Google Cloud Platform“ platformą. „CGI PulseAI“ tai hiperautomatizavimo ir sprendimų variklio platforma, naudojanti DI ir mašininio mokymosi modelius ir užtikrinanti pažangų didelio našumo procesų automatizavimą.

„DI ir toliau užima svarbiausią vietą diskusijų darbotvarkėse, o klientai iš viso pasaulio ieško patikimų CGI patarimų apie atsakingą perėjimą nuo DI eksperimentų prie panaudojimo ir investicijų grąžos spartinimą,“ teigė CGI prezidentas ir generalinis direktorius George D. Schindler. „Praplėsta mūsų bendradarbiavimo su „Google“ sutartis yra vienas svarbiausių pasaulinių aljansų ir padės mums vystyti ir pristatyti klientams naujas DI pagrįstas paslaugas ir sprendimus bei plėsti mūsų konsultantų įgūdžių tobulinimo galimybes.“

„Generatyvinis DI iš esmės keičia daugelio įmonių veiklą ir skatina naują debesijos erą, kuri gali būti naudinga kiekvienai organizacijos sričiai,“ teigė „Google Cloud“ generalinis direktorius Thomas Kurian. „Išnaudodama pirmaujančias „Google Cloud“ generatyvinio DI galimybes, CGI gali padėti klientams pasitelkti naujas įžvalgas, pagerinsiančias jų veiklą ir produktyvumą.“

„Google“ „Vertex AI“ įgalins „CGI PulseAI“ kurti patikimus ir pramonei pritaikytus didelius kalbų modulius, įgalinsiančius unikalių generatyvinio DI panaudojimo atvejų klientams kūrimą ir įgyvendinimą. Pavyzdžiui, finansų sektoriuje patikimi „Google Cloud“ duomenys įgalins „CGI PulseAI“ tobulinti specialų modelį „FinPulseAI“, skirtą finansinių paslaugų klientams.

Unikalūs modeliai lygiai taip pat gali būti kuriami ir kitoms verslo sritims, taip spartinant itin greitą ir klientų poreikius atitinkantį „CGI PulseAI“ pritaikomumą. Pavyzdžiui, CGI planuoja tirti „Google“ „Med-PaLM 2“ modelį medicininių pretenzijų apdorojimui ir tvirtinimui. Iniciatyva sujungs didelę CGI patirtį sveikatos priežiūros sektoriuje ir pažangų „Google“ DI modelį, klientams užtikrinant geresnį medicininių pretenzijų patvirtinimą ir sukčiavimo atvejų nustatymą. Klientai galės greičiau ir tiksliau apdoroti pretenzijas bei užtikrinti, kad kiekviena pretenzija yra teisėta ir atitinka reikalavimus. Pasinaudodami tokių modelių kaip „Med-PaLM 2“ galia, sveikatos priežiūros paslaugų teikėjai, tyrėjai ir administratoriai turės daugiau įrankių, leisiančių geriau teikti sveikatos priežiūros paslaugas ir plėsti medicinos mokslo ribas pacientų ir visuomenės labui.

Patikima ir kintanti „Google Cloud“ infrastruktūra taip pat paspartins „CGI PulseAI“ paslaugų diegimą klientams, valdydama visus skaičiavimo ir atminties reikalavimus, plėsdama sprendimo pritaikymo galimybes ir leisdama pasiūlyti platesnį sprendimų pasirinkimą. Integravus „Google Cloud“ ir „CGI PulseAI“, klientai galės geriau patenkinti šių dienų verslo poreikius bei nuspėti ir pasiruošti iššūkiams dar prieš jiems kylant, šitaip išliekant savo pramonės šakų lyderiais.

Visame pasaulyje CGI pradės „Google“ DI mokymus, papildysiančius DI mokymo programą „CGI Academia“ internetiniame universitete. Abi bendrovės taip pat sukurs „Google Cloud“ technologijas naudosiančias DI testavimo smėlio dėžes, šitaip remiant nuolatinį DI vystymą, padedantį teikti inovatyvius sprendimus.

Visapusiškų CGI duomenų mokslo ir mašininio mokymosi galimybių bei plačių srities žinių ir technologijų inžinerijos įgūdžių suderinimas leidžia kurti naujas DI pagrįstas įžvalgas, patirtis ir verslo modelius klientams. „CGI PulseAI“ yra CGI Inc ir su ja susijusių kompanijų prekės ženklas. Daugiau informacijos apie įmonės DI patirtį ir pasiūlymus rasite cgi.com.

About CGI

1976 m. įkurta CGI yra viena didžiausių nepriklausomų IT ir verslo konsultacijų paslaugas teikiančių įmonių pasaulyje. Dirbdami su daugiau nei 91 tūkst. konsultantų ir kitų profesionalų visame pasaulyje, CGI teikia end-to-end paslaugas: nuo strateginių IT ir verslo konsultacijų iki sistemų integravimo, IT ir verslo procesų valdymo paslaugų ir intelektinės nuosavybės sprendimų. Su savo klientais CGI dirba pasitelkiant vietinių santykių modelį, papildytą pasauliniu pristatymo tinklu, padedančiu klientams skaitmeniniu būdu transformuoti savo organizacijas ir pagreitinti rezultatus. CGI Fiscal 2022 duomenimis, 2022 m. CGI pajamos siekė 12,87 mlrd. Kanados dolerių, o CGI akcijos yra parduodamos Toronto vertybinių popierių biržoje (GIB.A) ir Niujorko vertybinių popierių biržoje (GIB). Apsilankykite cgi.com ir sužinokite daugiau.

Daugiau informacijos:

Žiniasklaidai

Andrée-Anne Pelletier
Pasaulinė žiniasklaidos ir viešųjų ryšių vadovė
an.pelletier@cgi.com
+1 438 468-9118

Investuotojams

Kevin Linder
Vyresnysis viceprezidentas investuotojų santykiams
kevin.linder@cgi.com
+1 905-973-8363