Monrealis, Kvebekas, liepos 24, 2023

šiandien CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) paskelbė planuojanti per ateinančius tris metus investuoti vieną milijardą dolerių paremti nuolatinę dirbtinio intelekto (DI) paslaugų ir sprendimų plėtrą bendradarbiavimui su klientais, norinčiais atsakingai pereiti nuo eksperimentavimo prie pritaikymo, tuo pačiu paspartinant naujųjų DI technologijų atnešamą naudą.

„Per pastaruosius du dešimtmečius kaip dalį paslaugų ir sprendimų CGI pristatė pažangias ir mūsų intelektinei nuosavybei svarbias automatizavimo ir DI technologijas, kuriomis galime greitai ir saugiai išbandyti ir mokyti naujus modelius, o išvadas vėliau pritaikyti mūsų end-to-end paslaugų portfelyje,“ teigė CGI prezidentas ir generalinis direktorius George D. Schindler. „Šiandien mūsų konsultantai gali remtis patikrintais DI panaudojimo būdais ir iš anksto sukurtais, į industriją orientuotais ir patikimais duomenimis paremtais sprendimais, padedančiais klientams orientuotis tendencijose ir sukurti didžiausią finansinę grąžą.“

„Vystantis naujos kartos DI ir augant klientų poreikiams, esame įsipareigoję plėsti savo talentų bazę ir jos sugebėjimus, vadovaudamiesi mūsų „Build and Buy“ pelningo augimo strategija. Tikime, kad esame naujos inovacijų bangos pradžioje, o DI nauda verslui bus pasiekiama suderinant žmogiškąją patirtį ir etišką technologijų panaudojimą,“ pratęsė G. D. Schindler.

CGI investiciniuose planuose numatyta ir įmonės paslaugų, susijusių su dirbtiniu intelektu, atsakingai ir etiškai naudojamų pristatymo platformomis ir akceleratoriais, intelektinės nuosavybės įgalinimu dirbtiniu intelektu, pasauliniu darbuotojų samdymu ir mokymu bei veiklos efektyvumo tobulinimu, plėtra.

CGI „Atsakingo DI naudojimo“ metodologija ir konsultavimo sistema sprendžia daug galimų rizikų ir galimybių, padeda CGI verslo ir strateginių IT konsultantams bendradarbiaujant su klientais, kuriant ir vystant stiprų IT DI pritaikymo jų versluose pagrindą. Sistema papildo CGI DI kūrimo sprinto seminarus, kuriuos klientai, dalyvavę 2023 IDC MarketScape Pasauliniame dirbtinio intelekto paslaugų tiekėjų vertinime* neseniai nurodė kaip vieną pagrindinių įmonės pranašumų: „Klientų nuomone, CGI pranašumai yra įmonės gebėjimas rengti seminarus, gerinančius DI ir jo naudos jų verslui supratimą; funkcionalių ir jų industrijai aktualių metodologijų taikymas bei jų turto panaudojimas sprendžiant jiems kylančias problemas; kokybiškų ir patikimų duomenų rinkinių ir planų DI modelio mokymui kūrimas; žinių perdavimas ir mokymai vidinėms IT ir vystymo komandoms.“

Įmonė taip pat spartina investicijas į CGI PulseAI, hiperautomatizavimo, pokalbio DI ir sprendimo platformą, įgalinančią klientus didinti augimą ir efektyvumą, išnaudojant verslo duomenų ir procesų vertę. Pačios CGI veikloje jau naudojama patentuota platforma sukurta sklandžiai integracijai su bet kokiais trečiųjų šalių įrankiais. Visų svarbiausia tai, kad PulseAI jau yra daugiau nei 35 DI modeliai, išmokyti pateikti rezultatus, kurių tikslumas būtų ne mažesnis nei 90 %.

„Mūsų į industriją orientuoti intelektinės nuosavybės sprendimai yra puiki priemonė pritaikyti pažangius DI gebėjimus industrijai būdingiems atvejams, sukuriant tiesioginę naudą mūsų klientams. PulseAI sprendimo sistemą, mašininį mokymąsi, natūralų kalbos apdorojimą ir kitas intelektualaus automatizavimo galimybes jau įtvirtinome daugybėje savo pasaulinių produktų. Dabar greitiname jo integraciją visame mūsų intelektinės nuosavybės portfelyje,“ teigė prezidentas pasauliniams intelekto sprendimams ir inovacijoms Dave Henderson.

„Turėdami galimybę panaudoti generatyvaus dirbtinio intelekto galią PulseAI platformoje, matome daug galimybių paremti ankstyvą jo pritaikymą komercinėse pramonės šakose, kur jau turime didelių verslo klientų, PulseAI kaip CGI Credit Studio ir OpenGrid IP dalį gamyboje naudojančių kaip žmogui padedantį intelekto sprendimą,“ papildė D. Henderson. „Dalis mūsų ateities planų yra įgalinti klientus kurti naujus PulseAI modelius pasitelkiant jų pačių duomenis. Mums plečiant šią platformą ir vystant naujus sprendimus, mūsų prioritetu išlieka duomenų kokybės ir atsakingo intelektinio technologijų automatizavimo įgalinimas.“

Investuodama į pasaulinę DI viziją ir strategiją bei kitas naujas technologijas, CGI išplėtė pasaulinio verslo ir sprendimų grupės, kuriai vadovauja D. Henderson, apimtį, dėmesį sutelkiant į pasaulinius intelekto sprendimus ir inovacijas, pagreitinsiančias įmonės DI pagrįstų platformų ir technologijų kūrimą.

Skaitykite daugiau apie CGI DI panaudojimą, CGI darbą su klientais aptinkant ir išvengiant vandens taršos, numatant įtrūkimus plieno gamyboje, kompiuterinės tomografijos nuotraukų peržiūrą ieškant smegenų kraujosrūvų, žemės stebėjimo duomenų naudojimą siekiant išvengti laivų ir banginių susidūrimų ir miesto paslaugų ir veiklos efektyvumo gerinimą.

Apie CGI

1976 m. įkurta CGI yra viena didžiausių nepriklausomų IT ir verslo konsultacijų paslaugas teikiančių įmonių pasaulyje. Dirbdami su daugiau nei 91 tūkst. konsultantų ir kitų profesionalų visame pasaulyje, CGI teikia end-to-end paslaugas: nuo strateginių IT ir verslo konsultacijų iki sistemų integravimo, IT ir verslo procesų valdymo paslaugų ir intelektinės nuosavybės sprendimų. Su savo klientais CGI dirba pasitelkiant vietinių santykių modelį, papildytą pasauliniu pristatymo tinklu, padedančiu klientams skaitmeniniu būdu transformuoti savo organizacijas ir pagreitinti rezultatus. CGI Fiscal 2022 duomenimis, 2022 m. CGI pajamos siekė 12,87 mlrd. Kanados dolerių, o CGI akcijos yra parduodamos Toronto vertybinių popierių biržoje (GIB.A) ir Niujorko vertybinių popierių biržoje (GIB).

*IDC MarketScape: Worldwide Artificial Intelligence Services 2023 Vendor Assessment, (Doc# US49647023), 2023 m. gegužė

Daugiau informacijos:

Investuotojams
Kevin Linder
Vyresnysis viceprezidentas investuotojų santykiams
kevin.linder@cgi.com
+1-905-973-8363

Žiniasklaidai
Charlotta Wark
Viceprezidentė žiniasklaidai
charlotta.wark@cgi.com
+46 8 51 767 377

Andrée-Anne Pelletier
Pasaulinė žiniasklaidos ir viešųjų ryšių vadovė
an.pelletier@cgi.com
+1 438 468-9118