Pasaulinė tyrimų ir konsultacijų įmonė ISG kasmet skelbia teikiančių valdomąsias ir prieglobos (hosting) paslaugas įmonių reitingą, kuriame CGI gavo aukščiausią įvertinimą.

Mūsų klientai siekia savo įmones paversti skaitmeninėmis organizacijomis, kurios patenkintų klientų ir piliečių poreikius, tad debesų kompiuterijos sprendimai yra vienos iš svarbiausių inovacijų, kurios padeda tai pasiekti. Pagal 2021 m. „CGI Voice of Our Clients“ interviu su 1700 verslo ir IT vadovais daugelis šių įmonių vadovų planuoja perkelti savo skaitmeninius sprendimus į debesį.

Džiaugiamės, kad ISG (Informacinių paslaugų grupė) 2021 m. „Provider Lens ™“ Šiaurės šalių regiono ataskaitoje „Next -Gen Private/Hybrid Cloud - Data Center Services & Solutions“ mus įvardino kaip lyderė dviejose pagrindinėse kategorijose:

Valdomosios paslaugos didelėms organizacijoms

„CGI konsultuoja ir teikia valdomąsias paslaugas, padėdama klientams greitai pritaikyti įvairius hibridinius IT modernizavimo metodus“.

CGI is ranked a leader in Managed Services by ISG

Valdomoji priegloba didelėms organizacijoms

„CGI teikia naujos kartos duomenų centrų valdomąsias prieglobos paslaugas. Tai padeda įmonėms valdyti jų paslaugų portfelį ir įgyti konkurencinį pranašumą naudojantis hibridinėmis IT valdomosiomis paslaugomis“.

CGI is ranked a leader in Managed Hosting by ISG

 

ISG tyrime buvo vertinta daugiau nei 100 hibridinių IT, kolokacijos ir valdomų prieglobos paslaugų teikėjų Šiaurės Europos šalyse. Šiame regione buvo vertinamos Danija, Suomija, Islandija, Norvegija ir Švedija. Kvadrantą sudaro keturi segmentai: lyderio, produkto iššūkio, rinkos iššūkio ir varžovo.

Remiantis ISG klasifikavimo sistema, lyderiai „turi labai patrauklų produktų ir paslaugų pasiūlymą, yra stiprūs rinkoje ir turi konkurencinių pranašumų“. Taip įvertintos įmonės, tokios, kaip CGI, „gali būti laikomos nuomonės formavimo rinkoje lyderėmis. Taip jos užtikrina inovacijas ir stabilumą“.

Tyrime nurodomos CGI stiprybės teikiant valdomąsias paslaugas didelėms organizacijoms. Tai mūsų platus paslaugų portfelis pasauliniu ir regioniniu mastu, strateginė partnerystė ir valdymo meistriškumas.

Vertindama CGI valdomųjų prieglobos paslaugų kategorijoje ISG išskyrė susitarimus dėl paslaugų lygmens (SLA), mūsų ir partnerių duomenų centrus, hibridinių IT valdomųjų paslaugų sistemą ir „visiškai automatizuotą palaikymo procesą, kuris užtikrina greitą paslaugų suteikimą.“

ISG prognozuoja kad per ateinančius 2 ar 3 metus Šiaurės Europos šalyse padaugės užsakomųjų IT paslaugų sandėrių ir tai padės „sumažinti veiklos kaštus ir išplės hibridinių IT paslaugų pritaikymą.“

CGI debesų kompiuterijos, hibridinės IT ir valdomosios IT paslaugos padeda supaprastinti verslo procesus ir paspartinti inovacijas. CGI dirba kartu su klientais perkeldama jų duomenų sprendimus į debesį, kiekviename šio proceso žingsnyje įvertindama rizikas ir kuriamą pridėtinę vertę. Taip pat padedame įmonėms transformuoti jų verslą – vietoj tradicinių užsakomųjų paslaugų naudotis valdomosiomis paslaugomis ir tokiu būdu mažinti išlaidas ir didinti verslo lankstumą. Tai padeda įgyti konkurencinį pranašumą skaitmeniniame pasaulyje.

Užpildykite registracijos formą ir parsisiųskite visą tyrimo ataskaitą