Ne pelno siekiančios organizacijos skaitmenizuodamos savo veiklą gali veikti efektyviau ir daryti didesnį teigiamą poveikį visuomenei. Viena iš tokių organizacijų – „Happy Road Foundation“ – veikia Lenkijoje ir padeda paaugliams iš vaikų namų mokytis gyventi savarankiškai.

Šiai organizacijai, kuri šiemet padėjo daugiau nei 200 paauglių, buvo labai reikalingas veiksmingas įrankis, kuris padėtų administruoti kasdieninę jos veiklą, integruoti lėšų paskirstymo ir projektų valdymą, ruošti ataskaitas. CGI Lenkijoje ekspertai naudodami Salesforce platformą sukūrė CRM sprendimą pagal „Happy Road Foundation“ organizacijos poreikius.  

Dirbame kartu siekdami pokyčių

Užduotis nebuvo iš lengvųjų – mūsų ekspertai turėjo išanalizuoti ir apjungti duomenis iš įvairių šaltinių. Mūsų patyrę Salesforce specialistai paruošė duomenų migracijos planą, o debesų kompiuterijos sprendimų ekspertai įdiegė CRM sprendimą.

Taip pat CGI organizavo mokymus NVO darbuotojams ir padėjo paruošti jiems mokymų planą Salesforce žinių ir įgūdžių tobulinimo portale.

Visi organizacijos auklėtinių duomenys buvo sėkmingai perkelti į naują CRM platformą. Mūsų ekspertai perkėlė du trečdalius visų duomenų, o likusius

CGI ekspertų padėdami perkėlė patys „Happy Road Foundation“ organizacijos darbuotojai.

Veiklos optimizavimas skaitmenizuojant organizacijos procesus

Naujas CGI įdiegtas įrankis padeda „Happy Road Foundation“ organizacijos darbuotojams analizuoti jų veiklos rezultatus, efektyviau valdyti darbo laiką ir užduotis. Įdiegus CRM darbuotojų skiriamas laikas ataskaitų ruošimui sumažėjo nuo kelių dienų iki kelių valandų. Dar daugiau – optimizavus organizacijos veiklą darbuotojai nuo šiol gali daugiau laiko skirti jų auklėtiniams – jaunuoliams, pradedantiems savarankišką gyvenimą. Taip pat darbuotojai gali daugiau laiko skirti paaukotų organizacijos veiklai lėšų valdymui ir naujų lėšų pritraukimui. 

Remdamiesi įžvalgomis geriname sprendimų priėmimą

Optimizuoti procesai, duomenimis grįsti sprendimai padeda priimti sprendimus, veiksmingiau administruoti lėšas, sekti projektų pažangą,

tai įgalina „Happy Road Foundation“ organizaciją greičiau ir efektyviau padėti daugiau paauglių, kuriems to reikia. „Padedami CGI specialistų mes įdiegėme CRM sistemą, pritaikytą pagal mūsų poreikius, iš kurių svarbiausi – analizuoti veiklos pažangą ir prisitaikyti prie pokyčių. Toks sprendimas įgyvendintas Salesforce platformoje suteikė mums šias galimybes. Mūsų bendradarbiavimo sėkmę lėmė CGI komandos atvirumas, atsidavimas darbui, lankstumas kuriant sprendimus, padedančius žmonėms, kuriems labiausiai to reikia,“– sako Kamila Gibas, „Happy Road Foundation“ organizacijos prezidentė.

„Mūsų komanda glaudžiai bendradarbiavo su „Happy Road Foundation“ stengdamasi suprasti organizacijos veiklos ypatumus, jų procesus. Mes prisidėjome prie šio projekto savo laiku, žiniomis ir darėme tai iš visos širdies,“– sako Tomasz Zawadzki, CGI Lenkijoje konsultacinių paslaugų direktorius.

Užsiprenumeruokite CGI for Good naujienas ir gaukite jas el. paštu.  Užpildykite žemiau esančią anketą ir spustelėkite „Submit“.