Mieli ir labai vertinami klientai,

Prieš kelias savaites mes pasidalinome žinia apie savo įsipareigojimą užtikrinti paslaugų tęstinumą šiuo sudėtingu laikotarpiu. Kiekvieną diena bendradarbiaudami su Jumis žinome Jūsų lūkesčius patenkinti klientų, piliečių, darbuotojų ir bendruomenių poreikius.

Mūsų darbuotojai visame pasaulyje turi galimybę kartu su jumis greitai reaguoti į krizę, pasitelkiant reikalingus išteklius ir sistemas, padedančias saugiai teikti visuomenei gyvybiškai svarbias paslaugas. Tarp daugelio kitų sprendimų mes kartu su Jumis:

  • Pradėjome teikti paslaugas ir dirbti su Jumis nuotoliniu būdu, pasirūpinę tinklo pralaidumu, darbo saugumu ir išplėstomis nuotolinio bendradarbiavimo programinės įrangą galimybėmis;
  • Atlikome reikalingus užimtumo ir ekonominės paramos programų pakeitimus, pritaikėme savo sprendimus verslui pagal pasiketusius poreikius įvairiems sektoriams ir šalims;
  • Paleidome nuotolinio bendradarbiavimo ir mokymosi aplinkas milijonams vaikų iš daugiau nei 1700 mokyklų visoje Europoje, taip pat Šiaurės Amerikoje įkūrėme nuotolinio švietimo centrus, skirtus mokslui, technologijoms, inžinerijai ir matematikai;
  • Sukūrėme ir įdiegėme skaitmeninę Monrealio širdies instituto platformą, leidžiančią pacientams, kuriems diagnozuotas COVID-19, saugiai registruotis į COLCORONA klinikinį tyrimą. Planuojama, kad šiuos tyrimus atliks ir kitose šalyse. Įsipareigojame ir toliau padėti Jums reaguoti į šią krizę ir teikti svarbias paslaugas klientams ir gyventojams.

Nustatome verslo ir technologijų prioritetus

Žinome šios krizės poveikį, kai visi pereiname į atsinaujinimo ir „naujos realybės“ etapą. Vietos valdžios institucijoms rengiant planus, kaip atsargiai karantino sąlygas, jūsų organizacijos taip pat planuoja su tuo susijusius veiksmus. Jūsų verslo sektorius ir veiklos geografija padės nustatyti atsigavimo kelią ir spartą, tačiau technologijos padės išspręsti daugelį iššūkių, su kuriais susiduriate - pradedant nuo reagavimo į padidėjusią paklausą iki prisitaikymo prie naujos verslo realybės.

Greitam paslaugų teikimo atnaujinimui, kurio trukmė ir pobūdis skirsis, Jūsų verslo sektoriui  reikės naujų kompleksinių verslo modelių ir praktikų. Modeliai, kurių Jums prireiks šiame etape, gali apimti ekosistemų, tiekimo grandinių ir darbo jėgos pokyčius.

Mes įsipareigojame ir toliau būti Jūsų  patikimu, finansiškai stipriu verslo partneriu, kuris pritaikydamas savo kompetenciją ir žinias, padės Jums nustatyti verslo ir technologijų prioritetus ir prisitaikyti prie pokyčių. Tikimės ir toliau glaudžiai bendradarbiauti ir kurti sprendimus, pritaikytų prie jūsų besikeičiančių poreikių.

Reaguoti, atkurti ir atrasti iš naujo: įžvalgos ir paslaugos, padėsiančios jums žengti į priekį

Mes tikime, kad visos organizacijos turės įveikti šiuos krizės etapus: „Reagavimas“, „Atkūrimas“ ir „Atradimas iš naujo“. Šiuo laikotarpiu esame pasirengę dirbti kartu su jumis ir padėti Jums įveikti šiuos krizės etapus:

  • Reaguodami (Respond) ir atsižvelgdami į neatidėliotinus veiklos poreikius krizės metu ir padedami valdyti poveikį jūsų veiklai, darbuotojams, klientams ir bendruomenėms;
  • Atkurdami (Rebound) veiklą ir reaguodami į taktinius iššūkius, susijusius su veiklos atkūrimu ir prisitaikymu prie greitai pasikeičiančių aplinkybių;
  • Iš naujo atrasdami (Reinvent) ir atkurdami veiklos modelius, ieškodami naujų būdų bendradarbiauti su klientais, darbuotojais, tiekėjais, vyriausybėmis ir piliečiais.

Pristatome Jums savo naują iniciatyvą „Respond, Rebound, Reinvent“ ir dalijamės įžvalgomis ir paslaugomis, kurios padėtų jums įveikti šiuos pandemijos krizės etapus. Atsižvelgdami į savo vertybines nuostatas, mes supažindinsime  Jus su šiomis įžvalgomis ir paslaugomis kasdienio tiesioginio bendradarbiavimo metu. Kviečiame sužinoti daugiau apsilankę cgi.com/3R svetainėje, kur nuolat skelbiame šias sėkmės istorijas, įžvalgas ir galimybes Jūsų verslui.

Mūsų komandos visame pasaulyje vardu dėkojame už galimybę padėti Jums ir Jūsų klientus.

Linkėjimai,

George'as D. Schindleris
Prezidentas ir generalinis direktorius

Julie Godin
Viena iš valdybos pirmininkių ir vykdančioji viceprezidentė,
Strateginis planavimas ir įmonės plėtra