Monrealis, Kvebekas, liepos 12, 2023
EcoVadis 2023

Jau antrus metus iš eilės CGI tvarumo rezultatai (TSX: GIB.A) (NYSE: GIB) buvo įvertinti platininiu „EcoVadis“ reitingu, o CGI atsidūrė geriausių „EcoVadis“ tinklo įmonių top 1 %. Platininiu reitingu pripažįstama nuolatinė CGI disciplina įgyvendinant ir vertinant aplinkos, darbo ir žmogaus teisių, etikos ir tvarių pirkimų praktikos iniciatyvas.

„Ir vėl didžiuojamės nusipelnę aukščiausio „EcoVadis“ reitingo, pripažįstančio įrodymais paremtus rezultatus, kurių pasiekėme savo tvaria verslo veikla“, teigė CGI prezidentas ir generalinis direktorius George D. Schindler. „Mūsų tvarumo įsipareigojimai apima mūsų klientus, vietines švietimo institucijas ir labdaros organizacijas, kur mūsų konsultantai dalinasi savo patirtimi, kaip technologijų galią išnaudoti kuriant naudą mūsų bendruomenių ekonominei, socialinei ir aplinkos gerovei.“

CGI ESG tikslus ir progresą nepriklausomai vertina pirmaujančios išorės organizacijos, tokios kaip „EcoVadis“ pasaulinis verslo tvarumo reitingų standartas, vertinantis daugiau nei 100 tūkst. įmonių 175 šalyse. „EcoVadis“ verslo tvarumo vertinimai grindžiami tarptautiniais tvarumo standartais, tokiais kaip 10 Jungtinių tautų (JT) „Pasaulinio susitarimo“ principų, Tarptautinės darbo organizacija konvencijomis, Pasaulinės atskaitingumo iniciatyvos standartais ir ISO 26000 standartu. Vertinimai pateikia įrodymais paremtą veiklos analizę ir įgyvendintiną nuolatinio tobulėjimą planą.

Informacija apie CGI ESG prioritetus ir vertinimus įtraukta į CGI 2022 m. ESG ataskaitą, kurioje taip pat apžvelgiamos tokios temos kaip įmonės tiekimo grandinės dekarbonizacija, bendruomenių ekonominio klestėjimo, gamtos ir biologinės įvairovės, tvarių IT ir žmogaus teisių palaikymas, atitinkantis Jungtinių Tautų darnaus vystymosi tikslus. Ataskaitoje taip pat kalbama apie CGI profesionalų įvairovę, teisingumą ir įtrauktį, sveikatą, gerovę ir saugumą. CGI yra įsipareigojusi iki 2030 m. pasiekti neutralų poveikį klimatui.

About CGI

1976 m. įkurta CGI yra viena didžiausių nepriklausomų IT ir verslo konsultacijų paslaugas teikiančių įmonių pasaulyje. Dirbdami su daugiau nei 91 tūkst. konsultantų ir kitų profesionalų visame pasaulyje, CGI teikia end-to-end paslaugas: nuo strateginių IT ir verslo konsultacijų iki sistemų integravimo, IT ir verslo procesų valdymo paslaugų ir intelektinės nuosavybės sprendimų. Su savo klientais CGI dirba pasitelkiant vietinių santykių modelį, papildytą pasauliniu pristatymo tinklu, padedančiu klientams skaitmeniniu būdu transformuoti savo organizacijas ir pagreitinti rezultatus. CGI Fiscal 2022 duomenimis, 2022 m. CGI pajamos siekė 12,87 mlrd. Kanados dolerių, o CGI akcijos yra parduodamos Toronto vertybinių popierių biržoje (GIB.A) ir Niujorko vertybinių popierių biržoje (GIB). Apsilankykite cgi.com ir sužinokite daugiau.

Daugiau informacijos:

Investuotojams
Kevin Linder
Vyresnysis viceprezidentas investuotojų santykiams
kevin.linder@cgi.com
+1 905-973-8363

Spaudai
Andrée-Anne Pelletier
Pasaulinė žiniasklaidos ir viešųjų ryšių vadovė
an.pelletier@cgi.com
+1 438-468-9118