Londone, Jungtinėje Karalystėje, Birželis 11, 2021

CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) ir Shell pratęsė savo ilgalaikį bendradarbiavimą ir pasirašė naują 5 metų trukmės ir 200 milijonų Kanados dolerių vertės sutartį. CGI padės Shell vystyti ir modernizuoti jų padalinio Fleet Solutions verslą: toliau tobulins visapusiško mobilumo valdymą ir vystys mokėjimų už degalus platformą, kurioje apdorojama 250 milijonų transakcijų per metus. Ši platforma  tai vieno langelio principu veikiantis interneto portalas, kurio plačiu paslaugų spektru naudojasi tiek transporto priemonių valdytojai, tiek klientų mobilumo vadybininkai.  CGI kartu su Shell sukurs klientams naujas, inovatyvias paslaugas, o taip pat CGI padės Shell pritaikyti jos IT infrastruktūrą greitai besikeičiančiai sektoriaus rinkai. 

„Kadangi mūsų verslas prisitaiko prie besikeičiančių vartotojų ir verslo sektoriaus poreikių, mes sėkmingai išliekame inovatyvūs ir lankstūs rinkoje,“– sako Eakbal Singh, Shell Fleet Solutions CIO. „Tam padeda ir mūsų ilgalaikė partnerystė su CGI, o nauja 5 metų sutartis užtikrina, kad mes sėkmingai galėsime teikti aukštos kokybės mobilumo paslaugas savo klientams visame pasaulyje.“

„Mes bendradarbiaujame su Shell jau daugiau nei 10 metų, o ši nauja sutartis leis mums įgyvendinti savo klientui dar platesnį patikimų ir viską apimančių paslaugų spektrą,“– sako Donna Kelly, CGI Jungtinėje karalystėje vyr. viceprezidentė. „Tai suteikia mums galimybę apjungti jėgas ir kartu įgyvendinti geriausius transporto verslo sprendimus, kurie užtikrintų verslo augimą ir gerąją vartotojų patirtį. Jau ilgą laiką bendradarbiaujame su Shell, tad džiaugiamės, kad Shell pasitiki mūsų ekspertais ir aukštos kokybės paslaugomis.

Apie CGI

1976 m. įkurta „CGI“ grupė yra viena iš didžiausių nepriklausomų informacinių technologijų ir verslo procesų paslaugų įmonių pasaulyje. Remdamiesi įžvalgomis ir sėkminga patirtimi mūsų 77 000 konsultantų ir profesionalų visame pasaulyje teikia visapusiškas paslaugas nuo strateginių IT ir verslo konsultacijų iki sistemų integravimo, valdomųjų IT ir verslo procesų paslaugų bei intelektinės nuosavybės sprendimų. Pasitelkdama pasaulinių kompetencijų tinklą CGI dirba klientų veiklos vietose ir padeda jiems skaitmeniškai transformuoti savo organizacijas bei didinti investicijų grąžą. Įmonių grupės 2020 metinės pajamos viršija 12,16 mlrd. Kanados dolerių, CGI akcijomis yra prekiaujama Toronto TSX (GIB.A) ir Niujorko NYSE (GIB) akcijų biržose. Daugiau informacijos cgi.com.

Šaltinis CGI Inc.

Daugiau informacijos:

Investuotojams
Maher Yaghi
Viceprezidentas ryšiams su investuotojais
maher.yaghi@cgi.com
+1 514-415-3651

Žiniasklaidai
Paul Butler
Išorinės komunikacijos vadovas
p.butler@cgi.com
+44 (0)7920 78419