Miunchene, kovo 11, 2021

CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Bavarijos žemės teisingumo ministerija ir padės jai pagerinti viešųjų paslaugų teikimą jas skaitmenizuodama ir taikydama inovatyvius sprendimus. Šios pasirašytos valdomųjų IT paslaugų 6 metų sutarties vertė yra 250 milijonų eurų. Pagal šią sutartį CGI įsipareigojo plėtoti ministerijos 220 padaliniuose esančią IT infrastruktūrą ir paslaugas.  

Skaitmeninė transformacija yra vienas iš svarbiausių Bavarijos žemės vyriausybės prioritetų per artimiausius kelerius metus. Taip pat Bavarijos žemės teisingumo ministerija patikėjo CGI rūpintis valdomosiomis IT paslaugomis ir tokiu būdu modernizuoti ministerijos IT infrastruktūrą bei skaitmeninti jos paslaugas ir procesus.  

Pirmųjų rezultatų tikimasi jau 2021 m. pirmąjį pusmetį. CGI užtikrins ministerijos IT operacinių veiklos srities, infrastruktūros, naudotojų aptarnavimo, suvienodintos komunikacijos, medija technologijų, projektų ir konsultavimo paslaugų optimizavimą visose ministerijai pavaldžiose Bavarijos žemės įstaigose (teismuose ir prokuratūrose). Taip pat CGI administruos du ministerijos duomenų centrus: vieną, esantį Miunchene, ir antrą – Niurnberge. Iš viso bus aptarnaujama apie 220 ministerijos padalinių visoje Bavarijoje – tai yra apie 16,500 kompiuterizuotų darbo vietų. 

CGI atliks svarbų vaidmenį atlikdama ministerijos skaitmeninę transformaciją ir taikydama inovacijas, pavyzdžiui, keisdama tradicines ryšių priemones skatmeninėmis ir užtikrindama suvienodintas komunikacijos priemones. Taip pat CGI sukurs ir įdiegs elektroninę teismų procedūrų ir bylų valdymo sistemą. 

 „CGI taikydama inovacijas padeda sukurti pridėtinę skaitmeninę vertę verslui“ – sako Ralf Bauer, vyriausiasis CGI viceprezidentas centrinėje ir pietų Vokietijoje. „Toks inovatyvus modelis kartu su valdomųjų IT paslaugų administravimu yra patrauklus organizacijoms, o labiausiai viešajame sektoriuje. Daugelis šio sektoriaus įstaigų iš vienos pusės turi ribotą biudžetą, iš kitos – didelį jų veiklos skaitmeninės transformacijos poreikį. CGI puikiai išmano viešojo sektoriaus poreikius, nes įgyvendino daugelį sėkmingų projektų šioje srityje. Esame tokių paslaugų lyderiai ne tik Vokietijoje, bet ir visame pasaulyje. Todėl džiaugiamės galėdami suteikti šias visapusiškas paslaugas Bavarijos žemės Teisingumo ministerijai ir padėti supaprastinti ir suskaitmenizuoti jos veiklą bei IT procesus, įgalinti skaitmeninį paslaugų administravimą, optimizuoti viešąsias paslaugas."

Apie CGI

1976 m. įkurta „CGI“ grupė yra viena iš didžiausių nepriklausomų informacinių technologijų ir verslo procesų paslaugų įmonių pasaulyje. Remdamiesi įžvalgomis ir sėkminga patirtimi padedame savo klientams padidinti investicijų grąžą.

CGI pasitelkdama tarptautinę patirtį glaudžiai bendradarbiauja su klientais ir teikia visapusiškas aukštos kokybės IT ir verslo konsultavimo paslaugas. Įmonių grupės 2020 metinės pajamos viršija 12,16 mlrd. Kanados dolerių, CGI akcijomis yra prekiaujama Toronto TSX (GIB.A) ir Niujorko NYSE (GIB) akcijų biržose. Daugiau informacijos cgi.com.

Šaltinis CGI Inc.

Daugiau informacijos:

Investuotojams
Maher Yaghi
Viceprezidentas ryšiams su investuotojais
maher.yaghi@cgi.com
+1 514-415-3651

Žiniasklaidai

Sabine Ernst
Atstovė ryšiams su žiniasklaida, CGI Vokietijoje
sabine.ernst@cgi.com
+49-151-16360469