Media center

Biorąc pod uwagę złożone wymagania dotyczące wprowadzania danych w systemach informacyjnych opieki zdrowotnej dla pacjentów (w Finlandii system - HIS), podanie szczepionki często wymaga dwóch specjalistów: jednego do samodzielnego wykonania szczepienia, a drugiego do zarejestrowania wymaganych informacji w systemie HIS.

CGI Estonia tworzy oprogramowanie nowej generacji, mające na celu przeniesienie procesu projektowania misji kosmicznych na zupełnie nowy poziom. Wraz z końcem listopada, 2020, podpisaliśmy kontrakt z Europejską Agencją Kosmiczną na realizację projektu „Advanced Digital Ground Segment Engineering" – ADGE)”. Jako...

Choć wiele się zmieniło w tym czasie, to jedno pozostaje niezmienne: technologia jest podstawą tworzenia wartości dla klientów i społeczności.

CGI Aromi, inteligentne rozwiązanie do zarządzania usługami gastronomicznymi, obecnie obsługuje zarządzanie odpadami żywnościowymi dzięki oprogramowaniu nabytemu od fińskiej firmy Lassila & Tikanoja (L&T).

Kilka tygodni temu przekazaliśmy wiadomość o naszym zaangażowaniu w zapewnienie ciągłości usług w tych trudnych czasach.

Committed to provide service continuity in a safe and flexible way during challenging times