Petter er 25 år og utdannet sivilingeniør ved Universitetet i Agder med spesialisering innenfor Mekatronikk. Ved siden av studiene har han blant annet hatt sommerjobb i Sør-Korea på en av Asias ledende forskningslaber på selvkjørende biler. Han drømmer om å ...
  • Page
Simon er 25 år og har en Master i Industriell Økonomi og Teknologiledelse fra NTNU med fokus på strategi og finans. Han har mellomfag i energi-, prosess og strømningsteknikk og hovedfag i strategi og innovasjon. Ved siden av studiene har ...
  • Page
Trude fra CGI ved Rådhuset i Oslo

Trude programmerer AI-fugleskremsel

Trude Jostad (24) er juniorkonsulent hos CGI, og jobber med prosjektet «Smart Scare», på Urban Farm Lab. Dette prosjektet går ut på å bruke kunstig intelligens til å identifisere og skremme vekk fugler fra den automatiserte grønnsakshagen på taket til CGI i Oslo.

Trude begynnte i talentprogrammet til CGI høsten 2019 og er allerede i gang med å utvikle løsninger innen AI og Computer Vision. Les mer om Trude sine erfaringer som nyutdannet i CGI og om hennes "Smart Scare"-prosjekt her:

Les mer…

 

Et talentprogram som varer over hele tre år er sjelden kost i dette landet. Men så ansetter ikke CGI hvermannsen heller. 

Kristine Hoddevik (prosjektleder) og Wilhelm Holmen (data scientist) er på ulike stadier i det treårige talentprogrammet og forteller litt om erfaringer og muligheter.

Les mer…