HVORFOR ER VÅRT TALENTPROGRAM DET BESTE I NORDEN?

Vår visjon er å utvikle markedets beste IT- og Management-konsulenter! Vi søker derfor deg som er nyutdannet eller har inntil 2 års arbeidserfaring.

I løpet av programmets to år, videreutdanner og trener vi våre young professionals kontinuerlig i konsulent- og prosjektarbeid samt generell forretningsvirksomhet. For deg som starter hos oss venter en variert arbeidsdag, en bratt læringskurve og spennende utfordringer.

Gode karrieremuligheter i CGI

For å fremme den enkeltes utvikling, tilbyr programmet både interne og eksterne kurs og opplæringsløp. Alle i programmet vil samtidig delta i ulike kundeprosjekt. Sammensetningen av prosjekterfaring og opplæring er unikt for CGIs talentprogram, og gjør at du kan benytte dine nyervervede kunnskaper i praksis etter hvert kurs. Dette er en trygg tilnærming til arbeidslivet for en nyutdannet. I løpet av to år bygger du kompetanse på ulike verktøy, metoder, teknologier, utviklingsmetodikker, prosjektledelse, samt forretningsvirksomhet. Du vil opparbeide deg erfaring underveis som gir muligheter i forskjellige retninger; enten du ønsker å jobbe med utvikling og teknologi, eller på et mer strategisk og forretningsmessig plan. Etter endt program vil du ha anskaffet deg bred kompetanse, relevant prosjekterfaring, ett uvurderlig nettverk og mange gode karrieremuligheter i CGI.

Mentor, fadder og veileder

Ved oppstart tildeles du en mentor som støtter og coacher deg gjennom programmet. Sammen med din mentor kan du fremme idéer og diskutere spørsmål som dukker opp underveis, i tillegg til at du vil få verdifulle råd. Du vil også få støtte fra en fadder som har gjennomført talentprogrammet tidligere, samt ha en veileder i hvert kundeoppdrag. På denne måten sikrer vi din individuelle og yrkesmessige utvikling, og du kan føle deg trygg i det daglige arbeidet.

Mangfold og engasjerte kolleger

I programmet møter du ambisiøse, dyktige og engasjerte konsulenter med ulik bakgrunn og utdannelse. Utveksling av kompetanse og erfaringer på tvers av fag vil stå i fokus, noe som fremmer at man vokser som individ og konsulent. Mangfoldet avspeiler seg også i de ulike prosjektene du kommer til å bli involvert i, de varierte arbeidsoppgavene og ikke minst alle de ulike bransjene CGI samarbeider med.

Nova Business eller Nova Tech

I talentprogrammet vil du ved oppstart gå i en av to retninger: Nova Business eller Nova Tech.

Nova Business er for deg som brenner for innovasjon, brukeropplevelse og digital transformasjon, og som ønsker å endre verden ved bruk av teknologi. Det er den lidenskap og drivkraft vi er på utkikk etter i Nova Business!

Nova Tech er for deg som elsker å løse krevende utfordringer ved hjelp av programmering. Det er den lidenskap og drivkraft vi er på utkikk etter i Nova Tech!

Ved begge retninger vil du få noen av Norges absolutt beste talenter som kolleger. Hos oss utvikles du både faglig og personlig sammen med en gjeng herlige mennesker. Vi tror på samhold og fellesskap i et åpent miljø hvor ingen utfordring er for stor og ingen ide er for liten. Slik leverer vi vellykkede prosjekter i felleskap. Slik akselererer vi utvikling og talent best i CGI.

Vi søker deg med:

 • Master fra høyskole eller universitet med svært gode resultater
 • Nyutdannet eller inntil 2 års arbeidserfaring
 • Skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
 • Interesse for ett eller flere av områdene:
  • Digital Transformasjon / Management Consulting
  • Brukeropplevelse og Design
  • Systemutvikling
  • Analytics
  • Industrial Internet of Things (IIOT)

 

 

Petter Sait Eppeland

Petter er 25 år og utdannet sivilingeniør ved Universitetet i Agder med spesialisering innenfor Mekatronikk. Ved siden av studiene har han blant annet hatt sommerjobb i Sør-Korea på en av Asias ledende forskningslaber på selvkjørende biler. Han drømmer om å utvikle og lede en divisjon for nyskapende teknologi.

Les mer

Simon Isaksen

Simon er 25 år og har en Master i Industriell Økonomi og Teknologiledelse fra NTNU med fokus på strategi og finans. Han har mellomfag i energi-, prosess og strømningsteknikk og hovedfag i strategi og innovasjon. Ved siden av studiene har han hatt summer internship hos TGS-Nopec Geophysical Company og Telenor.

Les mer

Trude programmerer AI-fugleskremsel

Trude Jostad (24) er juniorkonsulent hos CGI, og jobber med prosjektet «Smart Scare», på Urban Farm Lab. Dette prosjektet går ut på å bruke kunstig intelligens til å identifisere og skremme vekk fugler fra den automatiserte grønnsakshagen på taket til CGI i Oslo.

Les mer

Et talentprogram av og for de sjeldne

Et talentprogram som varer over hele tre år er sjelden kost i dette landet. Men så ansetter ikke CGI hvermannsen heller. Kristine Hoddevik (prosjektleder) og Wilhelm Holmen (Data Scientist) er på ulike stadier i det treårige talentprogrammet og forteller litt om erfaringer og muligheter.

Les mer


Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med

Marte Hansen

marte.hansen@cgi.com

+47 913 91 227


 

Livet i CGI

CGI er et stort selskap, og det fins mange muligheter til utvikling, enten du ønsker å spesialisere deg innen et område, eller å prøve deg som leder. Som et globalt selskap med kontorer over hele verden, har du nær sagt uendelige muligheter.

Les mer

Eksamenstips

Eksamen er et uunngåelig og tilbakevendende tema når man er student. Vi har samlet inn de beste eksamenstipsene fra våre juniorkonsulenter, og håper at dette kan hjelpe deg med å gjøre det enda bedre på din neste eksamen.

Les mer

Urban Farm Lab

Vi ønsket å undersøke hvordan teknologi kan bidra til vekst innen urbant landbruk og enn grønnere byutvikling. Vi gikk derfor i gang med å utforske flere teknologiske løsninger på vår egen urbane takhage, Urban Farm Lab, midt i hjertet av Oslo.

Les mer