HVORFOR ER VÅRT TALENTPROGRAM DET BESTE I NORDEN?

Vår visjon er å utvikle markedets beste IT- og Management-konsulenter! Vi søker derfor deg som er nyutdannet eller har inntil 2 års arbeidserfaring.

I løpet av programmets to år, videreutdanner og trener vi våre young professionals kontinuerlig i konsulent- og prosjektarbeid samt generell forretningsvirksomhet. For deg som starter hos oss venter en variert arbeidsdag, en bratt læringskurve og spennende utfordringer.

Gode karrieremuligheter i CGI

For å fremme den enkeltes utvikling, tilbyr programmet både interne og eksterne kurs og opplæringsløp. Alle i programmet vil samtidig delta i ulike kundeprosjekt. Sammensetningen av prosjekterfaring og opplæring er unikt for CGIs talentprogram, og gjør at du kan benytte dine nyervervede kunnskaper i praksis etter hvert kurs. Dette er en trygg tilnærming til arbeidslivet for en nyutdannet. I løpet av to år bygger du kompetanse på ulike verktøy, metoder, teknologier, utviklingsmetodikker, prosjektledelse, samt forretningsvirksomhet. Du vil opparbeide deg erfaring underveis som gir muligheter i forskjellige retninger; enten du ønsker å jobbe med utvikling og teknologi, eller på et mer strategisk og forretningsmessig plan. Etter endt program vil du ha anskaffet deg bred kompetanse, relevant prosjekterfaring, ett uvurderlig nettverk og mange gode karrieremuligheter i CGI.

Mentor, fadder og veileder

Ved oppstart tildeles du en mentor som støtter og coacher deg gjennom programmet. Sammen med din mentor kan du fremme idéer og diskutere spørsmål som dukker opp underveis, i tillegg til at du vil få verdifulle råd. Du vil også få støtte fra en fadder som har gjennomført talentprogrammet tidligere, samt ha en veileder i hvert kundeoppdrag. På denne måten sikrer vi din individuelle og yrkesmessige utvikling, og du kan føle deg trygg i det daglige arbeidet.

Mangfold og engasjerte kolleger

I programmet møter du ambisiøse, dyktige og engasjerte konsulenter med ulik bakgrunn og utdannelse. Utveksling av kompetanse og erfaringer på tvers av fag vil stå i fokus, noe som fremmer at man vokser som individ og konsulent. Mangfoldet avspeiler seg også i de ulike prosjektene du kommer til å bli involvert i, de varierte arbeidsoppgavene og ikke minst alle de ulike bransjene CGI samarbeider med.

 

Nova Business eller Nova Tech

I talentprogrammet vil du ved oppstart gå i en av to retninger: Nova Business eller Nova Tech.

Nova Business er for deg som brenner for innovasjon, brukeropplevelse og digital transformasjon, og som ønsker å endre verden ved bruk av teknologi. Det er den lidenskap og drivkraft vi er på utkikk etter i Nova Business!

Nova Tech er for deg som elsker å løse krevende utfordringer ved hjelp av programmering. Det er den lidenskap og drivkraft vi er på utkikk etter i Nova Tech!

Ved begge retninger vil du få noen av Norges absolutt beste talenter som kolleger. Hos oss utvikles du både faglig og personlig sammen med en gjeng herlige mennesker. Vi tror på samhold og fellesskap i et åpent miljø hvor ingen utfordring er for stor og ingen ide er for liten. Slik leverer vi vellykkede prosjekter i felleskap. Slik akselererer vi utvikling og talent best i CGI.

Vi søker deg med:

 • Master fra høyskole eller universitet med svært gode resultater
 • Nyutdannet eller inntil 2 års arbeidserfaring
 • Skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
 • Interesse for ett eller flere av områdene:
  • Digital Transformasjon / Management Consulting
  • Brukeropplevelse og Design
  • Systemutvikling
  • Analytics
  • Industrial Internet of Things (IIOT)

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

 

Intervju med Julia Skiöld-Evensen fra CGIs Talentprogram

Møt Julia 

Julia Emilie Skiöld-Evensen er morsom, initiativrik og profesjonell. Hun elsker nye utfordringer og jobber gjerne med store komplekse prosjekter. Etter sitt første år i CGIs talentprogram har hun mange gode erfaringer fra blant annet prosjektledelse og Microsoft Dynamics 365.

Les mer her

Intervju med Martin Evensen fra CGIsTalentprogram

Møt Martin

Martin Evensen er ivrig, positiv og initiativrik. I tillegg til å være ansvarlig for promotering av og rekruttering av talentprogrammet har han også lagd en podcast om CGIs talentprogram sammen med sin gode venn og kollega Stian Berntsen.

Les mer her

Wilhelm Holmen

Fra trainee til leder

Wilhelm Holmen er 29 år og fullførte talentprogrammet til CGI for ett år siden. Hans karriere startet i talentprogrammet men på kort tid har han med hardt arbeid, ærlighet og engasjement jobbet seg opp til en lederstilling i avdelingen for Advanced Analytics i CGI. Her har han blant annet ansvar for salg, strategi og personalansvar for et team på 10 personer. Vi har tatt en prat med ham for å høre hvordan han har opplevd sin egen reise fra trainee til leder i CGI.

Les mer her

Trude fra Talentprogrammet til CGI

Møt Trude

Trude Jostad (24) er juniorkonsulent hos CGI, og jobber med prosjektet «Smart Scare», på Urban Farm Lab. Dette prosjektet går ut på å bruke kunstig intelligens til å identifisere og skremme vekk fugler fra den automatiserte grønnsakshagen på taket til CGI i Oslo.

Les mer her

Ansatte i CGI Norge

Slik får du jobb i CGI Norge

Marthe Skogly jobber som HR Business Partner i CGI Norge og har meget god erfaring med å vurdere søknader og jobbintervju. Vi har spurt Marthe om hennes beste tips til en god søknad og et godt jobbintervju.

Les mer her


Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med

Ingrid Bergstøl

ingrid.bergstol@cgi.com

+47 906 62 752


 

Ansatte som koser seg på jobb

Livet i CGI

CGI er et stort selskap, og det fins mange muligheter til utvikling, enten du ønsker å spesialisere deg innen et område, eller å prøve deg som leder. Som et globalt selskap med kontorer over hele verden, har du nær sagt uendelige muligheter.

Les mer

En stuent som noterer i en notatbok

Eksamenstips

Eksamen er et uunngåelig og tilbakevendende tema når man er student. Vi har samlet inn de beste eksamenstipsene fra våre juniorkonsulenter, og håper at dette kan hjelpe deg med å gjøre det enda bedre på din neste eksamen.

Les mer

Les mer om Urban Falm Lab her

Urban Farm Lab

Vi ønsket å undersøke hvordan teknologi kan bidra til vekst innen urbant landbruk og enn grønnere byutvikling. Vi gikk derfor i gang med å utforske flere teknologiske løsninger på vår egen urbane takhage, Urban Farm Lab, midt i hjertet av Oslo.

Les mer