COVID-19 (CORONAVIRUSET) – OPPDATERING FOR KANDIDATER

Som følge av råd og forskrifter fra nasjonale helsemyndigheter for å få ned smittepresset i samfunnet for COVID-19 gjennomfører vi inntil videre intervjuer via telefon eller web-møte, i stedet for fysiske intervjuer inntil. Dette gjelder for alle våre kontorer i Skandinavia.

For deg som besøker våre CGI-kontorer gjelder samme retningslinjer som for våre medarbeidere og leverandører:

  • Har du nylig reist til en region som er utsatt for COVID-19 er det viktig at du er oppmerksom på eventuelle symptomer. Ved symptomer må du avstå fra å besøke CGI sine kontorer til du er symptomfri og en lege har konstatert at du ikke er smittefarlig. Prat med din kontaktperson hos CGI om dette er tilfellet.
  • Hvis du har vært i kontakt med noen som har blitt diagnostiser med COVID-19 skal du avstå fra å besøke CGI sine kontorer i 14 dager.
  • Har du selv blitt diagnostisermed COVID-19 innen 14 dager etter du besøkte våre kontorer må du informere din kontaktperson hos CGI.

Hvis du har noen spørsmål, vennligst ta kontakt med din kontaktperson hos CGI.

Takk for at du bidrar til å minske spredningen og opprettholde et trygt miljø for alle.

 


 

Vi utvikler komplekse løsninger for våre kunder hver dag. Vi bidrar til å utvikle samfunnet mot en mer innovativ, sikker og bærekraftig fremtid. Vi er mer enn bare ansatte. Vi er en del av et selskap som går utenom det vanlige for å skape en bedre morgendag.

Vi eier selskapet: Vi er et selskap av eiere og har et eierskap i alt vi gjør. Som enkeltpersoner har vi et engasjement for å utgjøre en forskjell. Sammen ønsker vi alltid å levere og overgå kundens forventninger.

Vi er best sammen: Vi har stor ekspertise innen mange ulike områder over hele verden. Takket være mangfoldet av kompetanse kan vi sammen utvikle fremtidens løsninger. Men vi nøyer oss ikke med det vi allerede vet – vi ønsker stadig å forbedre oss. Derfor har vi et sterkt fokus på å hele tiden utfordre oss selv og hverandre. Det er slik vi kan fortsette å gjøre en forskjell for oss, for våre kunder, og for samfunnet vi jobber i. Vi tar vare på vår familie.

Vi er alltid nære: Vi er alltid nære, der du og våre kunder er – på syv steder i Norge og hundrevis over hele kloden. Vi har en unik bredde av løsninger og tjenester, og med kunder i mange bransjer. For kundene er det stadig viktigere med en lokal tilhørighet, og samtidig kunne få tilgang på det beste av det globale CGI. For deg betyr det at du har alle muligheter i verden for å vokse og utvikle deg over et helt liv.

Vi bygger en drøm: CGI er grunnlagt på drømmen om å skape et selskap der alle skal trives og være med på å skape fremtiden. Men vi ønsker mer enn bare fremgang og suksess – vi utvikler oss som selskap, som kollegaer, som mennesker og visjonærer. Og vi får stadig bekreftelse på hvor viktig det er å holde våre drømmer levende.

Livet i CGI

I CGI vil du finne et stimulerende og faglig tungt miljø men mange muligheter til utvikling av dine evner og egenskaper, samtidig som du vil få muligheten til å bygge en sterk fagkompetanse.

Les mer

Vårt samfunnsansvar

I CGI er vi opptatt av bærekraft og dedikert til vårt samfunnsansvar. Vi skal bidra til å redusere klimagassutslipp gjennom fokus på egen virksomhet og krav til våre leverandører. I tillegg sikrer vårt fokus på grasrottiltak at våre kunder og deres lokalmiljø får mest mulig nytte av vårt engasjement gjennom finansiell støtte og frivillig arbeid. Her kan du lese mer om hvordan vi arbeider for vårt samfunnsansvar.

Les mer

Nordens beste talentprogram

Vår visjon er å utvikle markedets beste IT- og Management-konsulenter. I løpet av vårt treårige talentprogram, videreutdanner og trener vi våre young professionals kontinuerlig i konsulent- og prosjektarbeid, samt generell forretningsvirksomhet.

Les mer

Møt Trude

Trude Jostad (24) er juniorkonsulent hos CGI, og jobber med prosjektet «Smart Scare», på Urban Farm Lab. Dette prosjektet går ut på å bruke kunstig intelligens til å identifisere og skremme vekk fugler fra den automatiserte grønnsakshagen på taket til CGI i Oslo.

Les mer


 

Daniel Horn

Recruitment Lead

+47 906 24 062

daniel.horn@cgi.com

Marthe Skogly

Talent Acquisition Specialist

+47 452 36 831

marthe.skogly@cgi.com