MVP – Ta eierskap til din karriere hos CGI!
Bli en del av CGI og skap din egen karrierevei

Vi utvikler komplekse løsninger for våre kunder hver dag. Vi bidrar til å utvikle samfunnet mot en mer innovativ, sikker og bærekraftig fremtid. Vi er mer enn bare ansatte. Vi er medlemmer i et selskap som går utenom det vanlige for å skape en bedre morgendag.

Vi eier selskapet: Vi er et selskap av eiere og har et eierskap i alt vi gjør. Som enkeltpersoner har vi et engasjement for å utgjøre en forskjell. Sammen ønsker vi alltid å levere og overgå kundens forventninger.

Vi er best sammen: Vi har stor ekspertise innen mange ulike områder over hele verden. Takket være mangfoldet av kompetanse kan vi sammen utvikle fremtidens løsninger. Men vi nøyer oss ikke med det vi allerede vet – vi ønsker stadig å forbedre oss. Derfor har vi et sterkt fokus på å hele tiden utfordre oss selv og hverandre. Det er slik vi kan fortsette å gjøre en forskjell for oss, for våre kunder, og for samfunnet vi jobber i. Vi tar vare på vår familie.

Vi er alltid nære: Vi er alltid nære, der du og våre kunder er – på syv steder i Norge og hundrevis over hele kloden. Vi har en unik bredde av løsninger og tjenester, og med kunder i mange bransjer. For kundene er det stadig viktigere med en lokal tilhørighet, og samtidig kunne få tilgang på det beste av det globale CGI. For deg betyr det at du har alle muligheter i verden for å vokse og utvikle deg over et helt liv.

Vi bygger en drøm: CGI er grunnlagt på drømmen om å skape et selskap der alle skal trives og være med på å skape fremtiden. Men vi ønsker mer enn bare fremgang og suksess – vi utvikler oss som selskap, som kollegaer, som mennesker og visjonærer. Og vi får stadig bekreftelse på hvor viktig det er å holde våre drømmer levende.

Er du nysgjerrig på en karriere i CGI? Sjekk siden med ledige stillinger her!

municipalities-environment-nature-medium-image

Livet i CGI

I CGI vil du finne et stimulerende og faglig tungt miljø men mange muligheter til utvikling av dine evner og egenskaper, samtidig som du vil få muligheten til å bygge en sterk fagkompetanse.

Les mer

career-human-resources-future-talent-people

Talent Recruitment Program

Våre medlemmer og deres kompetanse er hele sjelen til CGI og vår business. Derfor er kompetanseutvikling et av våre strategiske satsingsområder.

Les mer