CGI VOKSER OG TRENGER FLERE DYKTIGE FOLK

CGI vokser og trenger flere dyktige folk

Hva gjør vi?

Som en av verdens største leverandører av IT- og forretningsprosesstjenester er våre medarbeidere avgjørende for videre fremgang. Vi trenger derfor flere talenter innen forretningsrådgivning, forretningsutvikling, prosjektledelse og nye teknologier og trender.

Mer enn bare jobb

Vi arbeider bevisst med å skape et godt arbeidsmiljø. Vi kaller medarbeiderne for medlemmer – alle som jobber hos oss oppfordres og tilbys å bli medeiere i selskapet og ta del i verdien ved å bygge en virksomhet i verdensklasse.

 

BLI MED OG FORM FREMTIDEN MED OSS!

CGI er alltid på jakt etter kunnskapsrike, kreative og engasjerte personer som er innstilt på å utvikle seg videre sammen med oss og våre kunder.

Vil du utvikle deg sammen med oss?

CGI er alltid på jakt etter kunnskapsrike, kreative og engasjerte personer som er innstilt på å utvikle seg videre sammen med oss og våre kunder.

Ingen vet hvilke jobber som finnes i fremtiden, men hos CGI kan du bli med på å forme hvordan vi løser morgendagens utfordringer. Ønsker du å jobbe i et nyskapende og fremtidsrettet selskap? Sjekk mulighetene hos oss:

Sjekk kampanjen og aktuelle stillinger eller send en åpen søknad til jobb.no@cgi.com

Du kan også lese mer om kampanjen her.

 

municipalities-environment-nature-medium-image

Livet i CGI

I CGI vil du finne et stimulerende og faglig tungt miljø men mange muligheter til utvikling av dine evner og egenskaper, samtidig som du vil få muligheten til å bygge en sterk fagkompetanse.

Les mer

career-human-resources-future-talent-people

Talent Recruitment Program

Våre medlemmer og deres kompetanse er hele sjelen til CGI og vår business. Derfor er kompetanseutvikling et av våre strategiske satsingsområder.

Les mer