CGI nabízí inovativní, digitální řešení v podobě Virtuální Recepční určené do kancelářských budov, podniků, průmyslových hal, skladů, obytných budov a dalších objektů. Jedná se o řešení, které poskytuje základní recepční služby příchozím návštěvníkům.

benefity

Klíčové výhody Virtuální Recepční:

  • Virtuální Recepční redukuje každodenní opakované úlohy, které se provádějí na recepci.
  • Lze ji nasadit v budovách bez recepce s cílem poskytovat základní recepční služby příchozím návštěvníkům.
  • Systém pracuje v režimu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu bez nutnosti zaškolování pracovníků v období dovolených, nemoci apod.. Přináší jiný druh moderního uživatelského zážitku ve srovnání s běžným příjmem návštěvníků objektu.
  • Systém umí trasování návštěv pro Covid-19.

Zjednodušuje a zefektivňuje každodenní návštěvy nejen kurýrů a poštovních doručovatelů. Zároveň snižuje potřebu setkávání osob s fyzickou recepční. Plní mimo jiné i funkci interkomu.

Plně nahrazuje papírovou návštěvní knihu, ať už pro ohlášené tak i pro neohlášené návštěvy. Zvyšuje tím i bezpečnost budovy, neboť neumožní vstup do budovy neregistrovaným návštěvníkům.  Systém je zároveň navržen plně v souladu s principy GDPR.

Virtuální Recepční využívá zkušeností CGI odborníků s nejnovějšími technologiemi umělé inteligence (rozpoznávání řeči, překlad textu na řeč, chatbot, apod.) pro zjednodušení častých a opakovaných úloh.

Přináší novou digitální zkušenost a dodává prostoru recepce moderní vzhled, který staví na zkušenosti z oblastí User Experience a moderního designu.

V období nemoci Covid-19 dokáže trasovat setkání mezi navštíveným a návštěvou a délku trvání osobního kontaktu. Nejen pro potřeby trasování nemoci Covid-19 dokáže vyhodnocovat návštěvnost budovy v průběhu dne jednotlivými firmami.

V případě požáru či jiné nenadálé situace poskytne evakuační seznam aktuálních návštěvníků budovy.

Při implementaci můžeme využít moderní cloudové technologie nebo je možné využít existující lokální infrastrukturu zákazníka.

 

kiosk menu

Virtuální Recepční může být nasazena u zákazníků (v tabletu, v kiosku atd.) a je schopna poskytnout následující funkce:

  • Přihlášení pro příchozí návštěvníky.
  • Check-in pro doručení balíku a poštovního doručovatele.
  • Funkce interkomu v případě, že návštěvník potřebuje zavolat někomu v budově (tj. podatelna, správce budovy nebo zástupný kontakt na společnost).
  • Check-out pro návštěvníky opouštějící budovu.
  • Přehled a statistiky o osobách v budově.
  • Administrační rozhraní pro správu kontaktů a návštěv.

Dle konkrétních požadavků a potřeb zákazníka navrhneme funkce na míru.

Recepční řešení se skládá ze tří hlavních komponent:

  1. Administrátorské rozhraní: umožňuje zákazníkům spravovat všechny kontakty a návštěvy. Usnadňuje jim sledování návštěv prostřednictvím moderního „User Interface“
  2. Komponenta chatu: je hlavní částí řešení, která je viditelná pro návštěvníky. Virtuální Recepční funguje jako chatbot, takže komunikace probíhá ve známém okně chatu.
  3. „Hlas“: je poslední složkou řešení. Jakmile se návštěvník přihlásí k chatu, recepční zavolá navštívenou osobu na její mobilní telefon a upozorní jí na návštěvníka čekajícího v hale.

Řešení aktuálně podporuje český a anglický jazyk a lze jej přizpůsobit dalším jazykům dle konkrétních požadavků zákazníka.

 

Kontaktujte nás na: Doorly.CZ@cgi.com

mobile phone

CGI a Born Digital

CGI a Born Digital uzavřeli partnerství v oblasti Digitalizace komunikačních center. Společně nabízíme řešení v podobě hlasových a chatovacích AI virtuálních asistentů. Výsledkem této spolupráce je i Virtuální Recepční.