Globalizácia a konsolidácia trhu v kombinácii s rastúcimi očakávaniami zákazníkov a rýchlo sa meniacim prostredím prináša rad výziev a príležitosti pre retailerov aj ďalšie spoločnosti pôsobiace v oblasti maloobchodu, veľkoobchodu a ostatných služieb orientovaných na spotrebiteľov.

Najúspešnejšie spoločnosti dokážu najlepšie porozumieť správaniu zákazníkov. Ponuku svojich výrobkov a služieb prispôsobujú ich prianiam a potrebám prostredníctvom inovácií. Zefektívnením dodávateľského reťazca a odstránením zbytočných výdavkov následne taktiež oveľa lepšie dokážu využiť svoje investované prostriedky.

Našim klientom z oblasti maloobchodu pomáhame prispôsobiť sa a zostať konkurencieschopnými, a to nielen vďaka technologickej ale aj komplexnej obchodnej transformácii. Navrhujeme, zavádzame a spravujeme moderné maloobchodné systémy, ktoré sú základom úspechu na dnešnom meniacom sa trhu. Naše profesionálne služby a riešenia umožňujú organizáciám kvalitatívnu zmenu vo všetkých potrebných oblastiach, ako sú mobilný obchod, pokročilé analýzy a business inteligence, digitalizácia, CRM, riadenie dodávateľského reťazca,  e-komerce, plánovanie podnikových zdrojov a rade ďalších.

 

Skúsenosti a odborné znalosti

  • K našim klientom patrí viac ako 700 firiem a korporácií z oblasti maloobchodu, veľkoobchodu a služieb orientovaných na spotrebiteľa vrátane niektorých najznámejších svetových značiek.
  • Disponujeme rozsiahlymi znalosťami potrebnej problematiky a celosvetovo zamestnávame viac ako 4300 profesionálov, ktorí sa venujú firmám pôsobiacim v maloobchode a oblasti spotrebného tovaru.
  • Poskytujeme plný outsourcing služieb ako pre maloobchodníkov, tak aj pre firmy, ktoré skladujú, distribuujú alebo vyrábajú spotrebný tovar. Medzi outsourcované služby patrí nielen prevádzka infraštruktúry, ale predovšetkým poskytovanie komplexných služieb v oblasti aplikačnej podpory a modelovania obchodných procesov.

 

Riešenia pre retail a služby

  • Digitálna transformácia.
  • Optimalizácia IT a obchodných procesov.
  • Prediktívne analýzy a ich využitie pre získanie väčšej konkurencieschopnosti na trhu.
  • Kompletný outsourcing prinášajúci významné úspory nákladov a umožňujúci plné zameranie na hlavnú náplň obchodnej činnosti spoločnosti.