Naša vízia – pomáhať klientom realizovať ich sny

Z nudných jednotiek a núl vytvárame zážitky – digitálne produkty, ktoré ľudia používajú s radosťou. Bavia nás nevšedné nápady a výnimočný design skĺbený so stopercentnou funkčnosťou. Preto sa zameriavame na webové a mobilné aplikácie, ktorých design i technológie sú vždy o krok vpred, ale nikdy nezabúdajú na používateľa. Či už ide o verejnosť alebo o firemných zamestnancov, je nám jasné, že spokojní užívatelia našich produktov znamenajú pre našich klientov vždy výhru.

Nevytvárame software, ale digitálne zážitky

Rozumieme biznisu a dýchame pre dokonalý design. Naše produkty nevymýšľame od stola – vychádzame z užívateľského výskumu a testovania. Spojením skúseností profesionálov lokálneho tímu CGI i z celého sveta a pozorovaním reálnych situácií potom nevznikajú len bežné softwarové produkty, ale pravé digitálne zážitky.

Sme to, čomu veríme

Náš tím znamená prepojenie zdanlivo odlišných princípov. Dizajnéri s nekončiacou fantáziou sa stretávajú s programátormi zameranými na bezchybné technická riešenia. V prieniku týchto dvoch pohľadov  spočíva naša vízia pomáhať klientom realizovať ich sny prostredníctvom digitálnych produktov, na ktoré sme pyšní.

Sme technologickí vizionári

Byť súčasťou jednej z najväčších IT spoločností má svoje výhody. S kolegami po celom svete zdieľame nie len skúsenosti z rozmanitých projektov, ale taktiež špičkové technologické know-how, ktoré nám umožňuje vstupovať do neprebádaných vôd nových technológií ako je rozšírená realita (AR), Big Data, umelá inteligencia (AI) alebo Internet of Things a hľadať s klientom ich zmysluplné komerčné uplatnenie. Sústreďujeme sa na všetky bežné dostupné platformy (iOS, Android, Windows, OSX …) a nebránime sa ani nadštandardným riešeniam.

Ponúkame vám komplexné i čiastkové služby

Vytvárame hotové aplikácie a webové stránky od začiatku do konca, dokážeme ale aj naskočiť do rozbehnutého vlaku. Čo všetko dokážeme:

  • Konzultácie počas vytýčenia biznis stratégie a konceptu produktu
  • Používateľský výskum, zhotovenie person a user journeys
  • UX design – informačná architektúra a vytvorenie wireframov
  • Grafický design
  • Copywriting – písanie efektívnych aj kreatívnych textov
  • Vytvorenie funkčného prototypu
  • Audit a užívateľské testovanie
  • Dodávka hotového produktu (frontend i backend)
  • Vizuálna prezentácia produktu – grafické bannery, krátke filmy a animácie (explainer videos).