Svetová ekonomika sa vďaka moderným technológiám neustále zrýchľuje. S týmto trendom ide ruka v ruke aj potreba zrýchliť dopravu a logistiku a uspokojiť požiadavky na presnosť a spoľahlivosť dodávky.

Dopravné a logistické organizácie musia na tieto zmeny pružne reagovať. Je potrebné budovať inteligentnú dopravnú infraštruktúru, ktorá je efektívnejšia, šetrná k životnému prostrediu, a zároveň je prevádzkovaná taktiež s nižšími nákladmi.

Máme dlhoročné skúsenosti z projektov realizovaných pre významné súkromné aj štátne inštitúcie vo všetkých druhoch dopravy:

  • Cestná doprava a Inteligentné dopravné systémy
  • Logistika a poštové služby
  • Železničná doprava
  • Letecká doprava

Môžeme vám preto pomôcť s realizáciou potrebných zmien, a to či už ste dopravca alebo správca infraštruktúry. Spoločne vytvoríme inteligentné dopravné systémy (ITS), vďaka ktorým dosiahnete lepšie výkony aj vyššie príjmy. Výsledkom dynamického riadenia bude plynulejšia doprava a informačná podpora logistiky zabezpečí bezproblémový pohyb pasažierov aj tovaru. Moderné metódy rezervácií a predaja cestovných lístkov spolu s informáciami poskytovanými
v reálnom čase uľahčia a spríjemnia cestovanie. Cestujúci vám zostanú verní. Vy sa potom môžete pomocou riešení pre analýzy a modelovanie dát zamerať na rast príjmov. A navyše vďaka našim nástrojom, ktoré vám umožnia lepšie sledovať spotrebu energie a identifikovať, kde a ako šetriť životné prostredie a náklady na pohonné hmoty, sa stanete ekologickejšími naprieč všetkými dopravnými sieťami.

Viete, že:

  • CGI kontroluje výkonnosť mýtnych systémov na Slovensku, v Českej republike a v Poľsku?
  • sa podieľame na vytvorení národného strediska regulovaných verejných služieb pre projekt družicového navigačného systému Galileo?
  • sme pomohli vytvoriť dátové centrum spoločnosti Deutsche Post DHL v Prahe, ktoré podporuje poštové a logistické služby prebiehajúce nepretržite po celom svete?