Primary tabs

  Prosjektleder - digitalisering av offentlig sektor

  Category: Project Management
  City: Oslo, Oslo, Norway
  Position ID: J0121-1692
  Employment Type: Full Time

  Position Description

  Synes du offentlig sektor er spennende og ønsker å jobbe i prosjekter med stor samfunnsnytte?Som prosjektleder i CGI kan du være med på digitaliseringen av offentlig sektor!

  Avdelingen Government i CGI Norge jobber med mange av de største, mest innovative og spennende prosjektene i offentlig sektor i Norge. Vi hjelper våre kunder til en lønnsom vekst ved å utnytte moderne teknologi på en innovativ måte. Vi bidrar til å levere et komplett tjenestetilbud av løsningsleveranser innen design, utvikling og test til våre kunder. God prosjekt- og teamledelse er det som gjør at våre leveranser lykkes og gir våre kunder trygghet for at leveransene våre kommer til rett tid, avtalt kostnad og med god kvalitet.

  Det er økt etterspørsel etter våre tjenester og vi ønsker nå å forsterke teamet med flere prosjektledere som vil bistå våre kunder med å oppnå vellykkede prosjekter.
  Er du den vi leter etter?

  Din nye arbeidshverdag i stillingen:
  I CGI vil du jobbe med prosjektledelse av IT-prosjekter, estimering, planlegging, gjennomføring og oppfølging av ulike prosjekter, teams og løsninger. Arbeidsoppgavene inkluderer ledelse av utviklingsteam, og tett samarbeid med prosjekteiere og andre prosjektdeltakere. Du vil være en viktig sparringspartner for våre kunder ved strategiske spørsmål og teknologiske veivalg. Samtidig er du viktig for å sikre framdrift i prosjektet, og for kvalitetssikringen av våre leveranser. I tillegg til å arbeide med rådgivning og prosjektledelse for våre kunder, ønsker vi deg som vil bistå i videreutviklingen av vår prosjektmetodikk og faggruppe, samt delta i tilbudsarbeid ved behov.

  Den vi søker kjenner seg igjen i flere av følgende punkter:
  - høyere utdanning innen IT eller økonomi
  - minimum fem års erfaring som prosjektleder
  - erfaring fra IT-utviklingsprosjekter og helst fra prosjekter innen offentlig sektor
  - gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig (minimum nivå C)
  - sertifisering innen Prince2 Practitioner eller PMI og gjerne som Scrum master
  - kjennskap til smidig utvikling; som Scrum, Kanban, Devops og annen relevant metodikk
  - god IT- og forretningsforståelse med gode lederegenskaper
  - erfaring med å være konsulent hos kunder

  Vi kan tilby deg:
  Som ansatt i CGI får du ta del av et sosialt fagmiljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus. Vi tilbyr derfor muligheten til å bli med på en rekke sosiale aktiviteter, kurs, sertifiseringer, og faglige arrangementer. Det er også muligheter for å delta på interne fagkvelder, workshops med mer – her er det mye å engasjere seg i! Er du opptatt av idrett så har vi flere bedriftsidrettslag med organisert trening.
  Vi tilbyr selvfølgelig også konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheten til å bli medeier i CGI gjennom vårt unike aksjesparingsprogram.

  Er dette stillingen for deg?
  Ikke nøl med å søke. Klikk på "I’m interested" på denne siden og send oss din CV og evt. noen ord om deg selv.

  Har du spørsmål til stillingen, så er det bare å ta kontakt med oss:
  Jorunn Næss, mobil 934 18 772 eller Christopher Hodkin, mobil: 928 11 507.

  Skills

  • Project Management

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.