Globala insikter från över 1400 ledare

På CGI träffar vi årligen företagsledare och IT-chefer för att lyssna på deras perspektiv på trender som påverkar deras verksamhet och affärs- och IT-prioriteringar, kostnader och investeringsplaner.

Våra experter på CGI analyserar och sammanställer insikterna fördelade på ett antal branscher som bland annat bank och finans, försäkring, försvar, hälsa och omsorg, myndigheter och offentlig verksamhet, retail samt transport-, logistik- och tillverkningsindustrin. 

Resultatet samlas i CGI Client Global Insights. Läs mer och ladda ner de senaste insikterna (på engelska).

Människor som går i rask takt mot kontoret i gryningen, sett bakifrån

På CGI har vi djup förståelse för de globala utmaningar som leverantörer av kommunikationstjänster möter. Detta kombinerat med våra starka lokala relationer, bygger framgång. Vi hjälper kunder att dra nytta av de framväxande nya teknologierna som blockchain, robotisering och artificiell intelligens för att framtidssäkra verksamheten. Samtidigt har vi lång erfarenhet av att modernisera de äldre miljöerna till en fungerande helhet.

  • Sex av de tio största kommunikationsleverantörerna globalt använder CGI:s tjänster.
  • Vi levererar och ger support till två maskin-till-maskin (M2M) och Internet of Things (IoT) plattformar till stora IoT-leverantörer.
  • Vi samarbetar med flertalet stora kommunikationstjänsteleverantörer med konvergerande rating, lösningar och tjänster för fakturering och orderhantering.

Närbild på en hand som håller i en mobiltelefon, en världskarta är illustrerad över hela bilden med flertalet hubbar av människor som kommunicerar