Träffa en av våra ledare

"Vi har en transparent och öppen kultur där alla medarbetare får ta plats"

Malin Unger är enhetschef för Business Consulting i Malmö & South och sitter i ledningsgruppen i regionen. I en intervju berättar hon om hur det är att leda Business Consulting-verksamheten i södra Sverige, hur hon ser på framtiden, vad som gör en bra ledare och sitt stora intresse för böcker. Läs mer.

"Att få vara en del utav enskilda individers utveckling är det roligaste med mitt jobb"

Träffa Lina Fogander, som både är konsult inom Business Consulting och teamlead för CGI Selected i Malmö.

"Som junior i konsultbranschen får du en fantastisk utveckling eftersom du kan lära av mer erfarna kollegor"

Träffa Henrik von Homeyer som går vårt talangprogram CGI Selected i Malmö.

"Vanliga arbetsdagar är lite av en bristvara i vårt yrke – och det är positivt"

Träffa Nils Grönvall som är digital konsult på CGI i Malmö.

Som konsult hos oss får du inte bara spännande uppdrag och en lokal såväl som global spelplan, du blir också en del i ett sammanhang där du både får utrymme att växa själv och bygger framgång för laget.

Att jobba i team, lära av varandra och alltid ha högt i tak, är en del av vår kultur och inte minst viktigt i kundsamarbeten. Att sitta på hela sanningen är få förunnat. När olika åsikter, teorier och synvinklar får ta plats och mötas, kan däremot magi uppstå.

Med global styrka och ett erbjudande som sträcker sig från strategi och implementering till total transformation kan CGI bättre än någonsin skapa framgång för våra kunder. Effektivt och utan omvägar.
 10 tips till dig som ledare på hur du får dina medarbetare att komma tillbaka engagerade, stärkta och motiverade

Många har nu jobbat hemifrån i månader och skapat nya arbetsrutiner och sätt att förhålla sig till kollegor och chefer. Hur påverkar det organisationen när kontoren börjar öppnas upp och medarbetarna välkomnas tillbaka? Malin Lindgren, Malin Unger och Sofia Håål från CGI Business Consulting har funderat på frågan.


Customer Commerce – när vi låter kunden själv bestämma

Fysisk butik, e-handel eller omnikanal? Släpp kanaltänket och lägg krut på kunden istället. Här följer tre rekommendationer för er som vill satsa på Customer Commerce.


Din kundkommunikation har aldrig varit mindre intressant – men dina kunddata aldrig mer värdefulla

Vägen till inköp är inte linjär och sker inte i en kanal eller enhet. Här gäller för företagen att identifiera och stötta kunden på resan. Oavsett vilken väg den tar.


Sex tips för att lyckas med din CRM-strategi

Att rekrytera nya kunder är svårt, tidskrävande och dyrt. Därför inser allt fler företag värdet av att implementera ett CRM-system för att vårda och utveckla sina kundrelationer och för att bygga ett långsiktigt engagemang.


Därför behöver du ha grymma Business Analysts i din organisation

För att Business och IT ska kunna kommunicera med varandra och förstå vad den ena vill och vad den andra kommer att leverera, behövs en tolk. Med andra ord en Business Analyst.


Datadrivet beslutsfattande – ett effektivare och roligare sätt att uppnå dina strategiska mål

För att klara en allt högre förändringstakt behöver företag effektivisera sitt beslutsfattande med stöd av data. Om detta görs bra kan det leda till positiva effekter som syns både i resultaträkningen och i medarbetarundersökningen.


CGI SELECTED – Ett av Sveriges populäraste talangprogram!

Vi driver sedan 2005 ett av marknadens absolut bästa och mest populära talangprogram. Vårt mål med programmet är att utveckla marknadens vassaste konsulter med fem års erfarenhet – på tre år. Det är ett ambitiöst och modigt statement men vi kan stolt säga att vi lever upp till detta i vårt talangprogram.

Som en del av CGI Selected levererar du som konsult, precis som övriga medarbetare på CGI, under programmets tre år. Men som del i CGI Selected erbjuds du också vass utbildning och träning, mentoring och handledning under programmets gång. Läs mer.


Kom i kontakt med oss!

 

Malin Unger

Malin Unger
Vice President Consulting Services 
Business Consulting South

malin.unger@cgi.com
+46 709 64 24 14