Kvinna står utomhus i en grön-svart mönstrad blus och tittar leende uppåt med en mobiltelefon i handen

CGI, din HR- och lönepartner

På CGI har vi bred kompetens inom HR, lön och systemadministration som tillsammans med erfarenhet av ett stort antal branscher och kollektivavtal låter oss matcha våra konsulter till rätt företag och säkerställer ett framgångsrikt samarbete.

HR och Lön, våra tjänster

På CGI har vi bred kompetens inom HR och Lön med erfarenhet av ett stort antal branscher och kollektivavtal. Läs mer (pdf).


HR Review

Hur länge sedan var det ni gjorde en genomlysning av HR-verksamheten? På ett genomsnittligt svenskt företag finns cirka 20-30 HR-processer. Har du koll på dem? En genomlysning av HR-verksamheten ger er en ökad insikt om era HR-processer och ett beslutsunderlag för att förbättra processerna och öka verksamhetsnyttan. Läs mer (pdf).


HR Talent Management

De flesta organisationer har behov av en central källa med grundinformation om sina anställda, med utökat stöd för traditionella HR-processer som anställning (rekrytering), lärande, utveckling och prestation, karriär samt lönerevision. CGI:s HR Talent Management möter dessa behov och lägger grunden för en framtidssäker lösning för alla HR-processer, oavsett företagets storlek och struktur. Läs mer (pdf).


HR Master

De flesta organisationer har behov av en central källa till grundinformation om sina anställda. Allt fler upplever problem med en spretig och osammanhängande systemflora. Vårt HR-erbjudande möter behoven och lägger grunden för en framtidssäker lösning för alla HR- och löneprocesser, oavsett företagets storlek och struktur. Läs mer (pdf).

 


Intern eller extern lönehantering? 

Serviceföretaget SSP valde CGI:s lönetjänst

SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Läs mer

 


Bättre överblick med HR - SuccessFactors

Tillväxten i friskolekoncernen: Lärande i Sverige skapade ett behov av ett system för att hantera både HR och lön

Lärande i Sverige, eller Lärande i dagligt tal, är en värdedriven koncern med både grundskolor och gymnasieskolor. Koncernens mål är att vara en stilbildande skola som genom att kombinera pedagogik, digitalisering och partnerskap med det omgivande samhället skapar de bästa förutsättningarna för barn och ungdomar att utvecklas och lyckas, såväl under skoltiden, som i framtiden. Läs mer