Primary tabs

  Project Manager/Business Analyst

  Kategori: Project Management
  Stad Göteborg, Västra Götaland, Sverige
  Tjänst ID J1020-1665
  Anställningsform: Full Time

  Beskrivning av tjänsten

  Är du den som drivs av att ligga i digitaliseringens framkant? Tilltalas du dessutom av att hjälpa privata företag och offentliga verksamheter att förstå och ta tillvara på digitaliseringens möjligheter på riktigt?

  Vi på CGI driver digitaliseringen framåt och vi vill ha med dig som trivs i konsultrollen samt som trivs i en roll där du får jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT. CGI är det största konsultbolaget inom digitalisering och verksamhetsutveckling i Göteborg de och med våra gedigna kunskaper hjälper vi kunder inom såväl privat som offentlig sektor med att möta deras utmaningar på bästa tänkbara sätt.

  Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak med alltid utrymme att lyfta initiativ och nya idéer – tillsammans bygger vi vidare på vår enhet! Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att dela med dig av kunskap till kunder och kollegor.

  Vi söker nu konsulter som vill växa med oss och förstärka vårt team i Göteborg.

  Du har erfarenhet inom digitalisering samt har arbetet med projektledning för implementation av tekniska lösningar samt antingen test- eller kravarbete. Du sätter kunden i fokus och söker alltid vägar för att hitta den bästa lösningen.

  Dina arbetsuppgifter
  Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de främsta i branschen och ha tillgång till det globala bolagets resurser i form av utbildningar, metodik och referenser. Du kommer arbeta i kundprojekt där du förväntas agera proaktivt och driva kundens projekt framåt som t.ex. projektledare, ansvarig för krav- eller testarbete.

  I dina uppdrag kan din roll vara att säkerställa en framgångsrik implementation från krav till lansering. Du hjälper våra kunder med att säkerställa att kraven på IT-system tillgodoser kundens/ beställarens/verksamhetens behov. Du kommunicerar kravbilden till projektet (utveckling/test/arkitektur), samt ansvarar också för att teamet förstår kraven. Andra ofta återkommande uppgifter är att leda och planera analys av verksamheten samt kravställning av IT-systemet. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som brinner för att alla i teamet ska arbeta mot att uppfylla kundens behov.

  Kvalifikationer
  Nu söker vi dig med erfarenhet av ett flertal roller och perspektiv på digitalisering – projektledning, kravhantering och/eller test. Du har sannolikt arbetat med kravfångst i utvecklingsprojekt för moderna IT-system och har lätt att sätta dig in i olika verksamheter. Du drivs av att hjälpa kunden att fånga och prioritera sina faktiska behov, av att skapa samsyn och du har insikten att både detaljkoll och flexibilitet är nödvändigt.

  Vi söker dig som har:
  - Relevant akademisk examen
  - Över 8 års arbetslivserfarenhet
  - God erfarenhet av att leda och driva projekt
  - God erfarenhet av kravsamordning och av att leda kravprocessen hos kund
  - God förmåga att omsätta verksamhetens behov till användbara krav
  - Erfarenhet av att leda workshops och genomföra intervjuer
  - Erfarenhet av agila metoder såsom Scrum
  - Ha ett gott affärssinne som möjliggör delaktighet i expansion på befintligt uppdrag
  - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

  Vi ser att det är meriterande om du har erfarenhet inom test och testledning samt att du har erfarenhet av läkemedelsindustrin, MedTech, sjukvård eller offentlig sektor, då vi satsar mycket på dessa branscher.

  Sista ansökningsdag: 2020-12-14. För mer information om tjänsten, kontakta gärna: Madelene Hansson, madelene.hansson@cgi.com.

  Varmt välkommen med din ansökan!