Primary tabs

  Sales - & Service development support

  Kategori: Digital Customer Experience
  Stad Stockholm, , Sverige
  Tjänst ID J1020-1500
  Anställningsform: Full Time

  Beskrivning av tjänsten

  CGI är en av världens största IT-leverantörer och hos oss kommer du att arbeta med ett av de mest spännande och snabbast växande tjänsteområdena vi har – Digital Services. Vi tillhandahåller Sveriges ledande tjänster inom Digitalisering och vi växer så det knakar! Vi söker nu den klippa som våra tjänsteägare kan luta sig mot när det gäller genom att ta fram material som ska hjälpa oss att göra våra tjänster ännu bättre. Kan det vara du?

  I den här rollen kommer du att jobba tillsammans med Sveriges vassaste team inom digitalisering. Som anställd på CGI kommer du att ha möjligheten att utvecklas inom tekniken, inom olika kundsegment och få ta del av alla fördelar som det innebär att vara en del av en organisation som finns i över 40 länder.

  Om tjänsten
  Hos oss på CGI kommer du att jobba nära säljledningen inom vår affärsutveckling och ansvara för att ta fram presentationer, rapporter, avtalsdokument, produktblad och web/sociala medier-material samt underlag för strategiarbetet inom området Digital Services. Då du kommer att jobba nära våra tjänsteägare kommer du att få en mycket snabb och djup insyn i hur företag och organisationer kan digitalisera och arkivera faktura-, order-, betalnings- och andra dokumentflöden. Ditt uppdrag innebär att anpassa tjänsteägarnas input till bra presentationer i CGI:s mallar, skapa tydliga avtalsdokument och att i samarbete med CGI:s marknadsavdelning skapa informationsbrev och faktablad.

  Hos oss kommer du att utvecklas inom digitalisering och få stor kunskap om utvecklingen inom till exempel e-legitimationer i Europa, elektroniska faktureringskanaler, digitala arkiv och underskrifter mm. Andra områden som du kommer få utvecklas inom är: marknadsföring, komplex försäljning, avtalsstrukturer, tjänsteutveckling samt försäljningsstrategi. Du kommer dessutom att vara med i en hel del projekt och möten där säljledningen inom Digital Services följer upp utvecklingsstrategierna. Sammanfattningsvis blir du därmed en viktig nyckel för att hjälpa CGI till fortsatt tillväxt för våra digitaliserade tjänster.

  Detta är en heltidstjänst placerad i Stockholm eller Kista.

  Vem är du?
  Det här är en möjlighet för dig som troligtvis är i början av din karriär, har mycket energi och är van vid att kommunicera med kunder via olika kanaler. Du ser en möjlighet i att få arbeta i tydliga processer och lägga grunden för din fortsatta karriär tillsammans med jätteduktiga kollegor.

  Mer specifikt önskar vi att du:
  • Har en dokumenterad genomförd gymnasieutbildning inom ekonomi eller teknik/natur.
  • Har några års dokumenterad erfarenhet av ett arbete med mycket kundkontakter och försäljning.
  • Har en god administrativ förmåga.
  • Arbetar strukturerat.
  • Behärskar svenska och engelska mycket bra, i tal och skrift.
  • Har god vana av arbete i Office-paketet eller motsvarande

  Om du dessutom har erfarenhet av digitalisering eller e-legitimationer är detta värdefullt. Det är också viktigt att du är en person som gillar att hitta lösningar och är bra på att jobba tillsammans med dina kollegor.

  Välkommen att söka tjänsten!

  Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat. Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att vända dig till Patrik Bergström, patrik.bergstrom@cgi.com eller 070 676 01 47.

  Skills

  • Swedish
  • English
  • Salesforce Administration