Primary tabs

  Projektledare, Eskilstuna

  Kategori: Project Management
  Stad Eskilstuna, Södermanland , Sverige
  Tjänst ID J1020-0767
  Anställningsform: Full Time

  Beskrivning av tjänsten

  CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

  CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att delta i CGI:s aktiesparprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning – kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

  Nu behöver vi förstärka vårt Eskilstunakontor med ytterligare en projektledare. Har du en systemvetenskaplig bakgrund eller motsvarande, samt en ambition att fortsätta utvecklas som projektledare? Då ska du söka till CGI!

  Vi har etablerade Competence Communities i vår organisation med syfte att dela kunskap och säkerställa specialistkunskaper samt utveckling för våra medlemmar inom de olika områden vi verkar. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

  Framtida arbetsuppgifter
  Som projektledare på CGI kommer du att arbeta med olika typer av projekt, förstudier, offertarbete, verksamhetsutveckling, systemutvecklingsprojekt, transitions- och transformationsprojekt. Som projektledare är du ytterst ansvarig för att projektet levererar enligt överenskommen tidplan, budget och kvalitet. CGI söker dig som redan arbetat några år som projektledare.

  Är du den vi söker?
  Vi önskar att du:
  • Har 3 - 5 års erfarenhet av rollen som projektledare
  • Är en god kommunikatör och har lätt för att uttrycka dig i engelska och svenska, både i tal och skrift

  Det är också meriterande om du:
  * Har en högskoleexamen inom IT, systemvetenskap eller Civilingenjörsexamen
  * Har en Scrum Master-certifiering
  * Har en projektledarcertifiering, tex Prince, Props, PMP eller IPMA
  * Har viss erfarenhet av programmering/utveckling och agila metoder
  * Har erfarenhet av kravanalys och kravhantering

  Vi tror att du som person är en driven problemlösare och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet tillsammans med ditt team! Vidare tror vi du är positiv och nyfiken, har lätt att kommunicera, kan hantera olika typer av individer och situationer och att du är intresserad av att lära känna nya människor. Du har en förmåga att alltid anpassa dig till din kunds verksamhet, arbetar ständigt för kundens bästa och håller vad du lovar.

  Vad vi erbjuder
  På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

  På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

  Vill du jobba tillsammans med oss?
  Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Rami Hussein, Director Consulting Services, rami.hussein@cgi.com
  Ansök till tjänsten senast 15 november 2020
  Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

  Skills

  • Project Management