Primary tabs

  Teknisk Systemförvaltning / applikationsdrift Linux/Unix/Solaris plattform

  Kategori: Infrastructure
  Stad Stockholm, Bromölla, , Sverige
  Tjänst ID J0920-0408
  Anställningsform: Full Time

  Beskrivning av tjänsten

  CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

  CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning – kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

  I samband med att vi växer och våra kunder förädlar sina verksamheter skapar den digitala revolutionen nya möjligheter. Vi söker därför en person med erfarenhet av teknisk systemförvaltning / applikationsdrift Linux/Unix/Solaris plattform.

  Framtida arbetsuppgifter
  Vi söker dig som har god förståelse för Applikationsdrift samt dess olika beroenden till infrastrukturella tjänster och ITIL processer. Vill du göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential? Här jobbar du i ett härligt team, nära kund, Service Delivery Manager och andra Service Delivery Consultant´s inom andra delar av CGI´s IT-Infrastructure/Cloud leverans mot specifik kund, som t.ex. arbetsplats och server & nät.

  Inom tjänsten arbetar du också med tjänsteförvaltningsuppgifter för att ständigt förbättra och effektivisera vår tjänsteleverans. Huvudinriktningen i tjänsten är arbete med Incident, Change, Request, samt Problem processerna.

  En del av arbetet kommer utföras hos kunder i Stockholm, men mycket av arbetet kan också komma att utföras på distans eller från ett CGI kontor.

  CGI har gjort investeringar i nytt Datacenter och har mycket intressanta åtaganden och tjänster inom IT-Infrastructure/Cloud leveranser. Du kommer arbeta med våra kunder inom branschen bank och försäkring och eller publika kunder. Där har våra kunder gett CGI utökat och förnyat förtroende att vara deras IT-partner. Du kommer vara en nyckelspelare att tillsammans med väl fungerande kundteam fortsätta leverera med högsta kvalitet till nöjda kunder.

  -Placeringsort: Stockholm eller Bromölla
  -Beredskap och övertidsarbete kan förekomma

  Är du den vi söker?
  Har du en god förmåga att tänka i effektivisering och automatisering? Är du ödmjuk och har lätt för att samarbeta med andra, en som gärna delar med sig av kunskap och expertis? Då är det dig vi söker. För att lyckas i rollen krävs även god kunskap och erfarenhet inom flertalet av nedan områden:

  -Solaris serverplattform
  -Java/Jboss
  -Fördel om tekniker även har kunskaper kring Oracle
  -Enklare scriptning
  -Stödsystem för ärendehantering
  -Stödsystem för Serverövervakning
  -Felsökning av applikationer
  -Kunskap om driftsrelaterade processer(ITIL)
  -Färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera på både svenska och engelska.

  Vidare hoppas vi att du tycker om att lösa problem, är duktig på att skapa goda relationer och alltid sätter kunden i fokus samt försöker hitta den bästa lösningen för varje kund. Vi ser även att du är nyfiken av dig, har vana av att kommunicera med slutanvändare och som vill jobba i vår tjänsteleverans.

  Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

  Övrigt:
  -Svenskt medborgarskap krävs.

  Vad vi erbjuder
  På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

  På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

  Vill du jobba tillsammans med oss?
  Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, hör gärna av dig till; Madeleine Dahlqvist, 073 398 4674

  Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-12-22

  Skills

  • Java
  • MQSeries
  • JBoss
  • Sun Certified SysAdmin Solaris