Primary tabs

  Java-arkitekt ūüíĽ ‚ėēÔłŹ, √Öre/ √Ėstersund

  Kategori: Architecture
  Stad √Ėstersund, J√§mtland , Sverige
  Tjänst ID J0420-0001
  Anställningsform: Full Time

  Beskrivning av tjänsten

  Vi söker nu en Java-arkitekt till CGI!

  Bli en del av vårt team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag som drivs av en brinnande entreprenörsanda. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö, intressanta arbetsuppgifter, balans mellan jobb och fritid, samt en attraktiv lön med förmåner och mycket mer därtill.

  Vi utvecklar IT-system med moderna tekniker till flera olika sp√§nnande och samh√§llsviktiga verksamheter. √Ąr du den som √∂vers√§tter verksamhetens tekniska krav och behov till l√∂sningsf√∂rslag? Eller som kan titta p√• det som redan finns och avg√∂ra n√§sta steg fram√•t?
  Till oss i √Öre/√Ėstersund s√∂ker vi nu en erfaren arkitekt med fokus p√• Java-milj√∂er.

  Dina framtida arbetsuppgifter

  Hos oss arbetar vi i team som utför allt arbete i egna lokaler (vi är alltså konsulter som sitter In-House) men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett vart i världen de har sin verksamhet.

  Våra kunder betraktar vi som partners och tillsammans hittar vi en arbetsmetodik som passar leveransen. Allt vi gör utförs med stöd av etablerade metoder och utvecklingsprocesser som vi anpassar och hela tiden vidareutvecklar för att vi ska bli ännu bättre på det vi gör.
  Vi använder oftast Atlassians produkter (Confluence, Jira, Bitbucket m fl), och att vi jobbar agilt har du säkert redan listat ut.

  I våra Java-uppdrag använder vi oftast:
  ‚ÄĘ React, Angular, Typescript

  ‚ÄĘ Springcloud

  ‚ÄĘ Openshift, Kubernetes

  ‚ÄĘ JBoss

  Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

  √Ąr Du den vi s√∂ker?
  Vi tror att du har akademisk utbildning med IT-inriktning med flera √•rs erfarenhet som mjukvaruarkitekt. √Ąr du dessutom certifierad IT-arkitekt ser vi det som en merit.
  Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras.Att ha ett roligt och inspirerande jobb är viktigt för dig!

  Förmodligen har du arbetat med systemutveckling innan du blev arkitekt och har några års erfarenhet. Saker som att se hela bilden är vardagsmat för dig och du kan gärna ta en ledande roll. Ditt förhållningssätt är lösningsorienterat och realistiskt.


  Heltid/deltid: Heltid
  Placering: √Ėstersund eller √Öre

  För mer information, vänligen kontakta:
  Pontus Hellgren 063-15 22 05 eller Ellen Widmark på 063-57 69 22.

  Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat, så vänta inte med att ansöka! Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.


  CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
  Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

  Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

  Skills

  • Java
  • Agile / Collaborative Method
  • Swedish
  • Database
  • Enterprise Service Bus (ESB)