Sveriges ”Young Professionals” har röstat. CGI hamnar i topp i Academic Works YPAI.

Varje år genomför rekryteringsföretaget Academic Work undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI), i vilken de kartlägger vad som tilltalar och attraherar young professionals i valet av arbetsgivare. YPAI-måttet är uppbyggt på tre lika viktade delar: företagets rykte, deras upplevda framgång inom sitt område och villighet att jobba hos arbetsgivaren.

Topp 5-listan med bästa IT-konsultbolagen i undersökningen YPAI där CGI är markerat

CGI klättar sju placeringar från förra året till plats 25 i kategorin IT, vilket tar oss till en hedrande andra plats bland IT-konsultföretagen.

CGI:s HR-chef i Skandinavien, Veronica Wiren, ser att anledningen till varför CGI placerar sig bra i undersökningen, är för att våra medarbetare är goda ambassadörer för vårt varumärke: ”Vi är stolta över att vårt arbete inom employer branding resulterat i ett växande intresse för CGI som arbetsgivare. Employer branding-frågorna är viktiga för oss både internt och externt. Vår framgångsfaktor är våra medarbetare som tillsammans med HR och marknad hjälper till att bygga vårt varumärke.”

Vill du veta mer om Young Professional Attraction Index?

Läs mer