Vi är ett drivhus för Sveriges nästa toppkonsulter. Vi driver sedan 2005 ett av marknadens absolut bästa och mest populära talangprogram. Vårt mål med programmet är att utveckla marknadens vassaste konsulter med fem års erfarenhet – på tre år. Det är en ambitiös och modig målsättning, men vi kan stolt säga att vi lever upp till detta i vårt talangprogram.

Som en del av CGI Selected kommer du under programmets tre år att leverera som konsult, precis som övriga konsultkollegor på CGI. Men som en del i CGI Selected erbjuds du också vass utbildning och träning, mentoring och handledning under programmets gång.

Två inriktningar

Beroende på din profil och intresse erbjuder CGI Selected två inriktningar – Digital och Business Consulting. När du söker till oss och ska välja inriktning ska du främst ta avstamp i ditt intresse. Du bör naturligtvis också ha något i din utbildningsinriktning eller erfarenhetsbas som kan underbygga ditt val av inriktning, men främst uppmanar vi dig att söka det spår som ditt hjärta klappar mest för.

Talangerna inom Business Consulting har ett stort fokus på vad vi kallar Business Acceleration – vilket kan innefatta såväl rena verksamhetsprojekt som digitala transformationer med fokus på verksamhetens behov. Inom Business Consulting kan talangerna bli generalister som exempelvis projektledare inom transformationer tvärs över både verksamhet och IT, alternativt specialister inom exempelvis supply chain, mål- och ekonomistyrning, IT-styrning, processutveckling eller strategisk transformation/förändringsledning.

Talangerna inom Digital brinner för digitalisering och hur våra kunder kan digitalisera sina verksamheter genom de senaste teknologierna. Inom Digital kan talangerna arbeta som generalister, både med rådgivning och ledning av digitala projekt. De kan även välja att djupdyka inom områden som agila metoder, big data, arkitektur, cybersecurity eller en teknisk plattform som Microsoft Dynamics.

Båda inriktningarna har ett basutbud av kurser kopplade till konsultmässighet, ledarskap och affärsträning men skiljer sig åt genom att erbjuda olika inriktningskurser samt genom något olika inriktning på konsultroller och projekt hos kund. Det finns även vissa regionala skillnader beroende på vilket kontor du börjar på. Men oberoende av vilken inriktning eller vilket kontor du väljer inom CGI Selected, kommer kombinationen av skarpa uppdrag och vassa utbildningar att driva en kraftfull utveckling för dig, både på ett professionellt och personligt plan.

Jenny och Oskar – Business Consulting

Jenny Janslätt Axelsson och Oskar Lif är konsulter och går traineeprogrammet med inriktningen Business Consulting. Här berättar de om hur det är att jobba på CGI.


Erika – Digital

Erika Björck är konsult och går traineeprogrammet med inriktningen Digital. Här berättar Erika hur hon ser på CGI Selected och varför hon sökte till programmet.

Information och ansökan

Vår rekryteringsprocess är uppdelad i tre separata steg: Assessment-dag, case intervju och personlig intervju. Du får under rekryteringen chansen att träffa många representanter hos oss, både chefer, seniora konsultkollegor och kollegor inom CGI Selected.

Just nu är ansökan till CGI Selected stängd. Vi återkommer med information om när vi öppnar för ansökningar igen!


Tre traineer står tillsammans och pratar om CGI Selected.

HÅLL DIG UPPDATERAD OM CGI SELECTED

Registrera dig för våra utskick och få senaste info


Sofia Håkansdotter, trainee i CGI Selected

”I framtiden vill jag leda människor”

Stockholms yngsta tant. Så beskriver Sofia Håkansdotter sig själv. Men hon ser sig också som en problemlösare, och älskar att jobba med människor.

Läs mer

 

Malin Jakobsson, trainee i CGI Selected

”Det roligaste med att gå till jobbet är att få hänga med alla kompisar”

Från Linköping, via Chicago, till Stockholm och CGI. Malin Jakobsson går vårt talangprogram CGI Selected, och att hon hamnade just här var lite av en slump.

Läs mer

 


Female Student Acceleration Program

Är du en av våra nya kvinnliga talanger? Female Student Acceleration Program är ett exklusivt medlemsnätverk för tjejer med minst ett år kvar av studierna som vill lära sig mer om konsultyrket och få en kickstart på sin karriär. Läs mer

Två tjejer som är medlemmar i nätverket Female Student Acceleration Program, skrattar tillsammans i ett mötesrum