Primary tabs

  Erfaren systemutvecklare

  Category: Development/Engineering
  City: Östersund, Jämtland , Sweden
  Position ID: J1120-0133
  Employment Type: Full Time

  Position Description

  Vi vill göra våra tjänster synliga för interna kandidater så fort som möjligt. Det innebär dock att det kan vara så att tjänsten inte hunnit igenom hela vår godkännandeprocess för rekrytering. Skulle den inte bli godkänd dras den tillbaka.  Erfaren systemutvecklare, Åre/Östersund

  Beskrivning av tjänsten  CGI i Åre och Östersund utvecklar IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker. Vår efterfrågan är fortsatt hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 150 medarbetare och vi vill förstärka med ytterligare systemutvecklare som brinner för att jobba agilt i våra utvecklingsteam.  I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Kreativitet, problemlösning och innovation

  • Design & programmering

  • Kvalitetssäkring

  • Att ge och ta hjälp

  • Att känna dig betydelsefull, stimulerad och utmanad  Är du den vi söker?

  Vi söker dig som brinner för systemutveckling och går igång på när nya versioner av ramverk släpps. Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt (fritt fram att överraska). Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras. Just nu letar vi efter dig som jobbat med systemutveckling ett par år.  I våra uppdrag använder vi oftast

  • Java eller .NET

  • Atlassian eller TFS

  • React, Angular, Typescript

  • Spring Cloud, Spring Boot

  • Openshift, Kubernetes  Vad vi erbjuder

  Hos oss arbetar vi i team i våra egna lokaler (vi är alltså konsulter som sitter in-house) men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett vart i världen de har sin verksamhet. Vårt kontor ligger i centrala Östersund utöver det har vi har också ett mindre kontor i Åre med fjälltopparna utanför fönstret.

  Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.  Har du drömmar som din nuvarande arbetsgivare inte kan uppfylla? Sök dig till oss!  Vill du jobba tillsammans med oss?

  Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Pontus Hellgren pontus.hellgren@cgi.com eller Ellen Widmark ellen.widmark@cgi.com. Ansök till tjänsten senast 2020-11-30.

  Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.  Läs mer om CGI här: https://www.cgi.se/sv/cgi-sverige  Vad du kan förvänta dig av oss:

  Glabal standartext – Går ej att ändra.  Utveckla din karriär hos oss.  Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.  På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.  Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  Skills

  • Java
  • .NET
  • Agile / Collaborative Method
  • Swedish

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.