CGI Advanced Analytics Solutions (AAS) har et av Norges sterkeste data scientist-miljøer. De jobber med avansert analyse, maskinlæring og kunstig intelligens, og hjelper virksomheter å få løst utfordringer de ikke visste om, eller som tidligere ikke var mulig eller som ...

Prediktiv analyse, simulering og optimering skaper innsikter som kan brukes til å skape nye forretningsmuligheter. Du kan for eksempel bruke det til å forutse hva forbrukere trenger, identifisere helseplager før de inntrer, forutse feil på produksjonsutstyr og oppdage avvik for å senke risikoen for svindel i finanssektoren. 

Vi i CGI har lenge snakket varmt om bruken av analytiske og prediktive metoder i planlegging og prognosearbeid. Vi jobber med firmaer som tar kontinuerlige planleggingssykluser inn i kjernen av hvordan de driver forretningen. Vi er en integrert del av planleggingsprosessen hos mange store selskaper, hvor vi hjelper dem med å utnytte de tradisjonelle ledende teknologiene på området. Nå går vi også i spissen med enda mer brukervennlige og effektive løsninger som kan tas i bruk enten lokalt eller i skyen, for å forenkle og skape enda mer verdi enda raskere.