Eksamenstips fra Francis

Hvordan klarer du deg best gjennom en lang eksamensperiode? Francis Westerlund, Junior Konsulent hos CGI, gir deg sine beste tips og triks for eksamensperioden. Hen har studert i fire ulike land og har mastergrad i samfunnsøkonomi fra NTNU

Les mer

Eksamenstips fra Vilde

Hvordan klarer du deg best gjennom en lang og hektisk eksamensperiode? Vilde Andersen er Junior Konsulent i CGI, er utdannet byggingeniør og har mastergrad i Industriell Økonomi og Teknologiledelse fra Universitetet i Agder. Her gir hun deg sine beste tips til en vellykket eksamensperiode.

Les mer

Eksamenstips fra Mathias

Hvordan klarer du deg gjennom en lang og intens eksamensperiode? Mathias Knudsen Sollie, Junior Konsulent hos CGI, gir deg tips til hvoran du kan gjøre eksamensforberedelsene mer aktive og lærerike. Han har mastergrad i informatikk fra UIO og bachelor i e-business fra NITH.

Les mer


 


Trude programmerer AI-fugleskremsel

Trude Jostad (24) er juniorkonsulent hos CGI, og jobber med prosjektet «Smart Scare», på Urban Farm Lab. Dette prosjektet går ut på å bruke kunstig intelligens til å identifisere og skremme vekk fugler fra den automatiserte grønnsakshagen på taket til CGI i Oslo.

Les mer


Petter Sait Eppeland

Petter er 25 år og utdannet sivilingeniør ved Universitetet i Agder med spesialisering innenfor Mekatronikk. Ved siden av studiene har han blant annet hatt sommerjobb i Sør-Korea på en av Asias ledende forskningslaber på selvkjørende biler. Han drømmer om å utvikle og lede en divisjon for nyskapende teknologi.

Les mer


Urban Farm Lab

Vi ønsket å undersøke hvordan teknologi kan bidra til vekst innen urbant landbruk og enn grønnere byutvikling. Vi gikk derfor i gang med å utforske flere teknologiske løsninger på vår egen urbane takhage, Urban Farm Lab, midt i hjertet av Oslo.

Les mer