Da Anders Rindal begynte som trainee i 2011 var det et ganske annet teknologisk landskap i bransjen. I løpet av syv år har trendene innen IT gått fra Business Intelligence til data science og maskinlæring som det heteste i 2019. ...

Kulturen i CGI

Mens andre firma ofte har en visjon og en misjon, går CGI steget videre. I CGI har vi en drøm.

Det hele startet i en garasje i Canada i 1976, der grunnleggerne av selskapet, Serge Godin og Andre Imbeu tegnet opp drømmen sin på en tavle. Drømmen inneholder to grunnprinsipp, det å ha det gøy på jobben, pluss eierskap. Disse grunn prinsippene er fortsatt gjeldende den dag i dag. 

For oss betyr dette at våre medlemmer setter pris på å samarbeide, samtidig som de faktisk er deleiere i selskapet de jobber for. Vi ønsker å bygge en delingskultur der vi respekterer hverandre og verdsetter ulikhet, noe som vi vet er viktig siden våre samarbeidspartnere og medlemmer kommer fra hele verden. Som medeiere i selskapet er det i alles interesse at vi tar vare på de økonomiske resultatene, og at vi bidrar der vi kan. Kundetilfredshet er avgjørende for oss, og vi jobber kontinuerlig med å ha de mest fornøyde kundene. Dette gjør faktisk at våre kunder er noen av bransjens mest lojale.

CSR-diversity-people

Våre verdier

CGI sine verdier skal sikre at vi har nærhet til både samfunnet og til kundene våre. Det er viktig for oss at alle våre medlemmer tar sitt samfunnsansvar på alvor. Vi skal også behandle våre medmennesker, kunder og konkurrenter med respekt.

romania business team people

Oxygen

Vårt velværeprogram heter Oxygen. I CGI ønsker vi å støtte våre medlemmer til å leve en mest mulig sunn og helsefremmende livsstil. Du kan lese mer om vårt Oxygen program her.