Primary tabs

Utility er et eget forretningsområde som har mer enn 30 års erfaring som leverandør av KIS-systemer og totalløsninger til energi- og kraftbransjen i Norge. Vi leverer også applikasjoner innenfor måleverdier, meldingsutveksling, kundebehandling og fakturering. Våre tjenester er bygget rundt vårt egenutviklede produkt, IP IS Suite, som er et fagsystem som tas i bruk av netteiere og leverandører. I tillegg har vi utviklet Smart 24, et standardisert og komplett system for forvaltning av hele AMS-verdikjeden og tilhørende tjenester.

Vi jobber aktivt for å sikre et fremtidsrettet produkt på moderne teknologi som dekker basisfunksjonaliteten for både netteier og leverandører. Vi jobber også for å utvide systemporteføljen vår og oppgradere vår SaaS-løsning for å legge til rette for videre vekst og kundeportefølje. I arbeidet bruker vi blant annet teknologier som Java, C++, Cloud-teknologi, Oracle, SQL, Citrix, Container-teknologi med mer.

Våre ansatte har høy ekspertisekunnskap innen kundebehandling, fakturering, Smart Grid og håndtering av de nye kraftmarkedene. I Norge er CGI førstevalget som løsningsleverandør og systemintegrator for mange ledende energiselskaper.

Som en del av Utility vil du jobbe i en viktig bransje med stort potensiale for digitalisering. Markedet er stadig i endring gjennom både myndighetsregulering og markedskonsolidering, noe som gir oss stadig nye og spennende utfordringer å løse. I Utility vil du få jobbe med moderne teknologi og rammeverk, og en god miks av oppgaver inkludert kundekontakt, prosjektarbeid, script og integrasjoner med mer. Du blir en del av et sosialt og internasjonalt arbeidsmiljø, men god takhøyde og tett samarbeid på tvers av avdelingene i forretningsområdet.

I Utility er vi på utkikk etter følgende roller:

  • Java-utvikler
  • Frontend-utvikler med fokus på UX

Ellers er vi også på utkikk etter:

  • Applikasjons- og systemkonsulenter
  • Prosjektledere
  • Utviklere

 

Se alle ledige stillinger her

     

    Tilbake