Primary tabs

Retail er en forretningsenhet hvor vi jobber for å hjelpe våre kunder i varehandelen å bli bedre rustet til å håndtere kundeinteraksjon, bygge kundelojalitet og lønnsomhet gjennom utnyttelse av CRM-teknologi. Vi leverer tjenester og løsninger for mobilhandel, CRM, butikksystemer, e-handel og ERP for å nevne noen. Ved hjelp av blant annet automatisert markedsføring, datadrevet kundeinnsikt, IoT og CRM, sørger vi for relevante og engasjerende dialoger gjennom den digitale kundereisen. Vi har også en egen avdeling som både selger, konfigurerer og tilpasser produktet Dynamics 365 Business Central for nye, potensielle kunder.

Vårt Retail-område har nå blitt doblet i størrelse. Dette har gjort at vi har fått flere komplementære produkter innen CRM, BI og eCommerce. Våre ansatte har god fagkompetanse innen Dynamics 365, LS Retail og Point of Sales (POS). Andre stikkord å nevne er RPA, Analytics, maskinlæring, IoT og samhandling.

Noe av det vi har levert våre kunder er rådgivning, utvikling og forvaltning innen blant annet butikkhandel, bil- og eiendom, samt helse. Leveransene har inkludert konsulentbistand, implementering av løsning, samt konfigurasjon, opplæring og oppfølging. Målet har vært å hjelpe kunden til økt medlemsvekst, utvikle nye POS- og ERP-løsninger, samt å bidra til etablering av en ny, solid CRM-plattform.

Som en del av Retail vil du få muligheten til å jobbe med et av de største programvareområdene i verden. CRM utnytter digital teknologi for å skape bedre kundeopplevelser og gir spennende utviklingsmuligheter for konsulenter som er interesserte i moderne teknologi. Her blir du en del av et sosialt og inkluderende miljø med høy fagkompetanse.

I Retail er vi på utkikk etter roller som:

  • Tekniske CRM-utviklere
  • CRM-rådgivere og forretningskonsulenter
  • Løsningsarkitekter
  • Forvaltningsansvarlige

 

Alle ledige stillinger

 

Tilbake