Primary tabs

Olje og Gass er en forretningsenhet som hjelper kunder innenfor bransjen og regionen med å effektivisere og digitalisere deres arbeidshverdag i hele verdikjeden – fra brukerstøtte – via implementering – til drift og forvaltning. I mer enn 20 år har vi bygget opp verdifull kunnskap rundt rammebetingelser, programvareløsninger, problemer og forventninger i sektoren. Vi leverer tjenester innen flere områder: servicedesk til store internasjonale aktører, IT-outsourcing og AM-tjenester til petrotekniske applikasjoner, eksempelvis Petrel og Eclipse, og License2Share: en samarbeidsløsning til alle norske operatører på norsk sokkel.

Olje og Gass har nå enda bedre forutsetninger for å utnytte mulighetsrommet mot eksisterende og nye kunder. Det at CGI har kompetanse rundt også RPA, ERP og flere utviklere, komplementerer forretningsenhetens eksisterende leveranser på en god måte.

Vi har flere spennende prosjekter for store nasjonale og internasjonale kunder innen sektoren. Vi har blant annet jobbet på et prosjekt hvor vi skal optimalisere og automatisere vår kundes brukerstøtte, og hvor vi har videreutviklet og drift av License2Share. Her har vi brukt teknologier som blant annet Oracle NetSuite, Java, OpenText ContentSuite, Tomcat, RPA og Chatbots.

Som en del av Olje og Gass får du muligheten til å jobbe med en av Norges største selskaper som kunde, og i en region med konstant endring og vekst. Vi holder til i Stavanger, og her blir du en del av et ungt og dynamisk arbeidsmiljø.

I Oil & Gas ser vi etter roller som:

  • Konsulenter innen brukerstøtte, både onsite og backoffice
  • Service Management-konsulenter
  • Tjenesteutviklere
  • ERP-konsulenter og arkitekter

 

Se alle ledige stillinger her 

 

Tilbake