Primary tabs

Emerging Tech er et forretningsområde som bistår våre kunder innen blant annet detaljhandel, bank, helse og offentlig sektor ved å få innsikt i all den dataen som disse besitter. Vi har mer enn 15 års erfaring med samhandling, datavarehus og Business Intelligence. Vi hjelper videre våre kunder med å få kontroll over og utnytte egne datakilder for å kunne få økt forståelse for virksomheten, og vi innfører masterdataløsninger for få bedre oversikt og kontroll. Samtidig hjelper vi våre kunder med å skape prosesser og teknologiske løsninger for å styre og integrere de mest verdifulle dataene. Dette er kun noe av det vi arbeider med i Emerging Tech.

I Emerging Tech jobber vi på spennende prosjekter for å ta i bruk og innsikt i store mengder data. Vi har blant annet jobbet på et prosjekt hos kunde for å bygge deres kompetanse på maskinlæring og for å utnytte teknikker for dataanalyse. Vi har også jobbet på prosjekter hvor vi har bidratt inn med vår kompetanse på informasjonsforvaltning, semantisk teknologi og Analytics, inkl. tekst, lyd og bildeanalyse.

Våre konsulenter i Emerging Tech er spesialister på helhetlig innsamling, analyse og formidling av innsikt basert på store datamengder. Hos oss finner du et tungt miljø innen bl.a. Business Intelligence og datavarehus, samt Advanced Analytics med maskinlæring og kunstig intelligens, og tekst- og bildeanalyse. Vi jobber med visualisering av innsikt og formidling, informasjonsforvaltning og arkitektur for store data.

Som en del av Emerging Tech blir du en del av et tungt fagmiljø innen moderne teknologi. Her vil du få muligheten til å jobbe med eget fag, men også tverrfaglig inn på prosjekter i andre avdelinger. Dette er et fagområde i vekst og vi ser at det kommer stadig mer spennende prosjekter etter hvert som markedet modnes. Dette vil også gi våre konsulenter gode muligheter for ytterligere karrieremuligheter.

I Emerging Tech er vi for tiden på utkikk etter følgende roller:

  • Data Scientists eller Data Analyst
  • Data Engineer
  • Business Analyst
  • Business Intelligence-konsulent
  • Systemutvikler
  • Arkitekt

 

Se alle stillingene her

 

Tilbake