Primary tabs

Business Consulting er et forretningsområde som leverer løsninger innen IT og forretningsrådgivning til våre kunder i offentlig og privat sektor. Vi har flere av de store norske etatene i vår kundeportefølje, og jobber tett i samarbeid med dem for å skreddersy løsninger som sikrer arbeidsprosesser, bedrer effektiviteten og øker produktiviteten. I tillegg leverer vi planlegging, transformasjons- og endringsledelse, organisasjonsutvikling, prosjekt- og programledelse, samt realisering av business case til våre kunder.

Vi jobber på flere spennende prosjekter. Som regel sitter vi på kundesiden som deres ressurser og rådgivere, men vi har også egne leveranseprosjekter. Noe av det vi jobber med nå er å levere et nytt kjøretøyregister i Norge. Her sitter vi i sentrale arkitektroller på kundesiden og samarbeider med leverandør rundt løsningsdesign. Vi har også jobbet på et prosjekt hvor vi har skreddersydd innovative løsninger for norske selskaper; vi definerte virksomhetsprosesser for blant annetøkonomi, logistikk og kundeservice, og ledet hele prosessen rundt kravhåndtering, utvikling, programledelse og implementering.

I Business Consulting finner du rådgivere og operative ressurser innen arkitektur og sikkerhet. Vi har god breddekompetanse da vi hjelper våre kunder uavhengig av hvilke plattformer eller teknologier som ligger til grunn. Her finner du også konsulenter som hjelper organisasjoner med å sikre gevinster i ulike prosjekter. Dette gjør vi gjennom å levere endringsledelse og strategisk rådgivning.

Som en del av Business Consulting blir du en del av Norges beste arkitekturmiljø. Du får også muligheten til å være med å bygge videre på vårt miljø innen endringsledelse. Her finner du kompetente medarbeidere, sosialt miljø, samt muligheten til å delta i gode faglige diskusjoner som sikrer kunnskapsdeling og utvikling.

I Business Consulting er vi for tiden på utkikk etter følgende roller:

  • Løsningsarkitekt
  • Sikkerhetsarkitekt
  • Infrastrukturarkitekt
  • Virksomhetsarkitekt
  • Prosjektleder
  • Endringsleder
  • Forretningskonsulent

 

Se alle ledige stillinger her

 

Tilbake