April 23, 2018 - Investeringene en virksomhet gjør i forretningsløsninger er ofte betydelige. Ny programvare betyr effektivisering og forbedring, i tillegg til nye måter å løse utfordringer på. Men mange glemmer én viktig komponent: kursing. Peter Strömberg leder ...
CGI Academy

CGI Academy tilbyr en lang rekke kurser og workshops rettet mot ulike teknologier og løsninger – alt fra å komme i gang med nyervervet programvare og hands-on gjennomgang. Vi kjører kurs om BI, MDM, Cloud, programmering (AI), SQL og mer, og  fra tredjepartsleverandører, som SAP, Microsoft, Informatica, Tableau, IBM og Oracle.

 

Bedriftsinterne kurs

Om det er over 5 personer i samme virksomhet som har behov for å gå på kurset, vil det sannsynligvis lønne seg å sette opp et bedriftsinternt kurs. Kurset kan følge standardinnholdet eller tilpasses dine behov. 

 

Workshops

I tillegg arrangerer CGI Academy med jevne mellomrom større workshops med kjente navn innen ulike fagmiljøer. Et eksempel er workshoppene til Stephen Few, som har gjestet oss flere ganger. Disse kursene går over flere dager og har veldig fornøyde deltakere.

Moderniser l'infrastructure IT

 

Kurstilbud

Gå til kursguiden for å se alle kommende kurs.

 

Kursansvarlig

Kursansvarlig for CGI Academy er Peter Strømberg og er en uavhengig spesialist på Business Intelligence og Information management.