Primary tabs

  Er du Cloud Data Arkitekten vi søker etter?

  Category: Architecture
  City: Oslo, Oslo, Norway
  Position ID: J1220-2557
  Employment Type: Full Time

  Position Description

  CGI tror på ideen om at vi kommer lenger hvis vi trives når vi jobber sammen. Hver dag bygger vi opp hverandre og våre kunder, samt vår virksomhet. Alle ansatte har også muligheten til å dele suksessen vi skaper sammen ved å delta i CGIs aksjekjøpsprogram. På denne måten kan vi alle ha nytte av selskapets overskuddsdeling - kundenes og selskapets beste vil være alles beste.

  Stillingen hører under avdelingen Manufacturing med omlag 30 konsulenter, men i hele dette fagmiljøet i CGI Norge er vi nesten 100 personer.

  Ansvarsområder som Cloud Data arkitekt:
  Du vil i denne rollen være en spydspiss og vil faglig føre an innen innen cloud data integrasjon og ta lead i store prosjekter med våre kunder innen detaljhandel, bank, forsikring, industri, logistikk, profesjonelle og tekniske tjenester, helse og offentlig sektor hvor alle har dratt nytte av å håndtere master data management på en tydelig, fokusert og målbar måte. Arbeidshverdagen vil i hovedsak være integrasjonsprosjekter, men du vil også være med i salgsprosesser og kundepresentasjoner, og naturligvis bidra med din kompetanse for fagutvikling internt.

  Ønsket bakgrunn/erfaring:
  Høyere utdanning på bachelor- eller mastergradsnivå, innen teknologi eller økonomi.
  Mer enn 5 års relevant erfaring hvorav minst to år med erfaring med Cloud Data Integration.

  Våre nye kolleger vil trolig kjenne seg igjen i flere av følgende punkter:
  - God kjennskap til Cloud Data-integrasjon
  - God på å lage informasjonsmodeller og arkitektur som sørger for å utnytte potensialet i integrasjonsplattformen til kundens beste
  - Arbeid med datakvalitet på et høyt nivå
  - Erfaring med IT som styringsverktøy
  - Gode norsk og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
  - Gode lederegenskaper
  - God erfaring med Informatica IICS
  - Ønskelig med kompetanse på releveante verktøy i MS Azure og god kjennskap til datavarehus og rapportering. Det er en klar fordel med kunnskap om datavirtualisering med f.eks. Denodo.

  Den vi søker etter har gode samarbeidsevner, og er interessert i å dele kunnskap med kunder og kollegaer. Du jobber analytisk, strukturert og nøyaktig med ditt arbeid, og er både omstillingsdyktig og løsningsorientert i møte med kunder. Videre er det også viktig at du er serviceinnstilt og evner å sette kunden i fokus.

  Vi kan tilby deg:
  Som ansatt i CGI får du ta del av et sosialt fagmiljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus. Vi tilbyr derfor muligheten til å bli med på en rekke sosiale aktiviteter, kurs, sertifiseringer, og faglige arrangementer. Det er også muligheter for å delta på interne fagkvelder, workshops med mer – her er det mye å engasjere seg i! Er du opptatt av idrett så har vi flere bedriftsidrettslag med organisert trening. Vi tilbyr selvfølgelig også konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheten til å bli medeier i CGI gjennom vårt unike aksjesparingsprogram.

  Er dette stillingen for deg? Ikke nøl med å søke!
  Klikk på "I’m interested" og send oss din CV og evt. noen ord om deg selv.

  Har du spørsmål til stillingen, så er det bare å ta kontakt med oss:
  Martin Krugerud, mobil: 91876074 eller Christopher Hodkin, mobil: 928 11 507

  Skills

  • Advanced Analytics

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.