IT-arkitekt

Category: Architecture
City: Oslo, Oslo, Norway
Position ID: J1219-1653
Employment Type: Full Time

Position Description

Ønsker du å bli en del av et av landets største IT-arkitekturmiljøer?

Da har vi muligheter for deg!

CGI Group Inc. ble grunnlagt i 1976 og er verdens femte største uavhengige leverandør av tjenester innen IT- og forretningsprosesser. Med mer enn 77 000 medarbeidere over hele verden, leverer CGI en portefølje av ende-til-ende løsninger innen avanserte IT- og forretningskonsulenttjenester, systemintegrasjon og utsetting av IT- og forretningsprosesser. CGIs modell med kundenærhet, et globalt leveransenettverk og egne løsninger bidrar til at kundene hurtigere oppnår resultater og bidrar til deres digitale transformasjon.

I CGI har vi en egen avdeling som bistår kunder med arkitektur og sikkerhet. På grunn av økt etterspørsel av våre tjenester og ambisjoner i avdelingen, søker vi nå etter virksomhetsarkitekter for å styrke vårt team ytterligere. Arkitekturmiljøet i CGI er sannsynligvis et av Norges største og sterkeste, med over 60 dyktige arkitekter. Her bistår vi våre kunder med å bygge opp strukturerte situasjonsbeskrivelser av deres nåsituasjon, målbilde og veien videre. På denne måten hjelper vi kunden med å skaper vi oversikt, kontroll og informerte beslutningsprosesser i ulike lag av virksomheten.

Vi kan tilby deg ...
Som vår nye arkitekt kan vi tilby deg en spennende rolle i et team med mye energi, humor og god takhøyde. Arbeidshverdagen vil bære preg av høyt tempo og varierende arbeidsoppgaver. Som medlem i CGI får du ta del av et sosialt fagmiljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus. Vi tilbyr muligheten til å bli med på en rekke sosiale aktiviteter, kurs, sertifiseringer og faglige arrangementer. Det er også muligheter for å delta på interne fagkvelder, workshops med mer – her er det mye å engasjere seg i! Vi tilbyr selvfølgelig også konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheten til å bli medeier i CGI gjennom vårt unike aksjesparingsprogram.

Den vi søker kjenner seg igjen i flere av følgende punkter:
• Høyere utdanning innen IT/teknologi. Lang erfaring kan kompensere for høyere
utdanning.
• Lang erfaring med etablering og forvaltning av virksomhetsarkitektur.
• Erfaring med etablering av avansert IT strategi med fokus på systemplanlegging,
utnyttelse av teknologi eller avansert informasjonsmodellering.
• Erfaring med migreringsplanlegging knyttet til arkitektur, samt med systemarkitektur
basert på SOA, EDA eller EAI.
• Erfaring med arkitekturrammeverk, slik som TOGAF, Zachman, NAF etc.
• Erfaring med verktøy for dokumentasjon av av virksomhetsarkitektur, herunder
prosessmodellering, informasjonsmodellering og IKT-infrastruktur.
• Gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig.

Nøkkelen til å lykkes med arkitektur handler om kommunikasjon og formidling til både kolleger, kundens ledelse og andre prosjektdeltakere. Det er derfor ønskelig at den vi søker har en god formidlingsevne, både skriftlig og muntlig. Som person er du samtidig løsnings- og resultatorientert, samt analytisk og strukturert i din arbeidshverdag. Du trives med å kartlegge og definere muligheter i samråd med kunden, og samarbeider godt med andre mennesker.

Vil du vite mer?
For mer informasjon ta kontakt med Director Consulting Delivery, Camilla Krogstad Grøneng via mail: camillakrogstad.groneng@cgi.com eller via telefon 479 00 197.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.