UX-utvikler

Category: Development/Engineering
City: Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Position ID: J1219-1380
Employment Type: Full Time

Position Description

Ønsker du å være med og designe fremtidens digitale løsninger?

CGI er et ledende IT-konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. I 2019 ble Acando en del av CGI, og sammen jobber vi for å forbedre og effektivisere virksomheter, prosesser og tjenester gjennom et bredt spekter av løsnings- og tjenestetilbud. Dette er blant annet innen design, programmering, applikasjonsutvikling, systemintegrasjon, arkitektur, infrastruktur, strategi- og forretningsutvikling.

Vi søker nå etter flere kollegaer til vår avdeling i Trondheim, og ser etter deg som har kompetanse innen grafisk design, interaksjonsdesign, produktdesign eller tjenestedesign, gjerne i kombinasjon. Som UX-designer hos oss vil du jobbe med prosjekter for spennende og seriøse bedrifter i Trondheims-regionen. Her vil du arbeide med å designe brukergrensesnitt for komplekse webapplikasjoner og mobile løsninger i tett samarbeid med våre utviklere, samt bidra med å sikre et helhetlig design og en god brukeropplevelse. Du vil videre delta i prosjekter med totalansvar for design og funksjonalitet, og vil fungere som en rådgiver ovenfor kunden. Andre arbeidsoppgaver vil innebære behovsanalyser og innsiktsarbeid, utvikling av konsepter og wireframes, prototyping og brukertesting.

Den vi ser etter kjenner seg igjen flere av følgende punkter:
• Høyere utdannelse fra universitet eller høgskole innen IT/teknologi.
• Erfaring fra universell utforming.
• Erfaring med brukersentrert metode og brukertesting.
• God forståelse for brukervennlighet, universell utforming og responsivt design.
• Kunne se forretningsprosesser og IT-løsninger i sammenheng.
• Gjerne noe kjennskap til HTML, CSS og JavaScript.

Vi har vår stolthet i å levere de beste løsningene til våre kunder. For å lykkes hos oss bør du derfor ha et faglig engasjement, stille høye krav til egne leveranser, samt trigges av tøffe utfordringer. Vi ønsker videre at du er en selvstendig, strukturert og utadvendt person, med en stor nysgjerrighet og lærelyst i møte med ditt arbeid. Du blir samtidig motivert av å jobbe som konsulent, og er komfortabel i kontakt med kunder.

Vi kan tilby deg..
.. en spennende stilling der du er delaktig i utforming av egen rolle. Som medlem i CGI får du ta del av et sosialt fagmiljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus. Vi tilbyr derfor muligheten til å bli med på en rekke sosiale aktiviteter, kurs, sertifiseringer og faglige arrangementer. Det er også muligheter for å delta på interne fagkvelder, workshops med mer – her er det mye å engasjere seg i! Vi tilbyr selvfølgelig også konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheten til å bli medeier i CGI gjennom vårt unike aksjesparingsprogram.

Vil du vite mer?
Søker du mer informasjon kan du gjerne kontakte Director Consulting Services, Kari Aftret Ready på tlf. 966 26 577 eller e-post: kariaftret.ready@cgi.com.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.